Δελτία Τύπου

Πετυχημένο το Ethnikos hc Tournament

Mε απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το τουρνουά Χόκει επι χόρτου με την επωνυμία EthnikosHC tournament 2013.

Mε απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το τουρνουά Χόκει επι χόρτου με την επωνυμία EthnikosHC tournament 2013, που διοργανώθηκε από τον Εθνικό Πειραιά, που ως γνωστόν πέρυσι κατέκτησε το Πρωτάθλημα Ελλάδας.

Το επίπεδο των αγώνων ήταν εξαιρετικά υψηλό κάτι που μαρτυρούν οι δηλώσεις των παραγόντων των τριών άλλων ομάδων που έδωσαν το παρών στο τουρνουά (Le Touquet από Γαλλία, Saint Petersburg (Ρωσία), Uddingston (Σκωτία), που δήλωσαν ενθουσιασμένοι, τονίζοντας ότι στο προσεχές μέλλον, η εξαιρετική φιλοξενία θα ανταποδοθεί με συμμετοχή της Ελληνικής ομάδας σε διάφορα τουρνουά στις εν λόγω χώρες.

Το τουρνουά κατέκτησε η γαλλική, Le Touquet που στον άτυπο τελικό ήρθε 1-1 με την Saint Petersburg , ωστόσο πήρε την πρώτη θέση στη διαφορά τερμάτων .

Ο Εθνικός, πάντως στάθηκε άτυχος καθώς τόσο με τους Γάλλους ,όσο και με τους Σκωτσέζους ηττήθηκε με γκολ στα τελευταία δευτερόλεπτα (2-3 και 1-2 αντίστοιχα), ενώ στο ματς με τους Ρώσους έχασε με 5-2 αν και στο ημίχρονο κέρδιζε με 2-1.

Πλέον, η ομάδα προετοιμάζεται για το Ελληνικό Πρωτάθλημα που ξεκινά 23 Φεβρουαρίου αλλά και για το Men’s Club Champions Challenge II -16-19 May 2013–που είναι ανάλογη διοργάνωση με το γνωστό μας Τσάμπιονς Λιγκ και στο οποίο θα συμμετάσχουν ομάδες με τεράστια παρουσία στο συγκεκριμένο άθλημα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x