Stoiximan Super League

Preview: ΟΦΗ-Πλατανιάς (Novasports 2)

Ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Πλατανιά στο «Γεντί Κουλέ» στο μεγάλο ντέρμπι της Κρήτης για την 22η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Παρακολουθήστε live την αναμέτρηση από το control room του sport-fm.gr.

Ώρα… ντέρμπι για την Κρήτη, με τον ΟΦΗ να φιλοξενεί στο «Γεντί Κουλέ» τον Πλατανιά στο παιχνίδι που κλείνει την αυλαία της 22ης αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι θέλουν τη νίκη ώστε να βρεθούν ακόμη πιο κοντά στις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ. Στον αντίποδα η ομάδα των Χανίων «στοχεύει» στο τρίποντο που θα τις αυξήσει τις πιθανότητες για παραμονή στην κατηγορία.

Παρακολουθήστε live την αναμέτρηση από το control room του sport-fm.gr.

ΟΦΗ

Πανέτοιμος είναι ο ΟΦΗ για το κρητικό ντέρμπι με τον Πλατανιά την Δευτέρα. Ο Γιάννης Πετράκης είναι στην ευχάριστη θέση να μην έχει προβλήματα τραυματισμών και αναμένεται να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Εκτός αποστολής έμεινε ο τραυματίας Χαριτωνίδης, καθώς και οι Κυζιρίδης, Γιαγκιόζης, Συνάνης, Χατζηκοσμάς, Βαλεριάνος, Κολιακουδάκης, Νύκταρης και Ροβίθης.

Η αποστολή του ΟΦΗ: Γουναρίδης, Κουρδάκης, Μακρής, Ζαχαράκης, Βιτώρος, Ζορμπάς, Κανούλας, Μπανούσης, Καπουράνης, Παπάζογλου, Περογαμβράκης, Μπούρμπος, Βερόν, Λαμπρόπουλος, Κουτσιανικούλης, Μονιάκης, Σόουζα, Σαρ, Ιωαννίδης και Αγριμάκης.

Πλατανιάς

Να δώσει συνέχεια στη νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Άρη θέλει να δώσει ο Πλατανιάς. Οι Χανιώτες θέλουν το τρίποντο, ώστε να σκαρφαλώσουν πιο ψηλά στη βαθμολογία και να αυξήσουν τις πιθανότητές τους για παραμονή.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης πλην των γνωστών απουσιών, του τραυματία Μπέλιτς, αλλά και των τιμωρημένων Κανακούδη και Τετέ, δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα ενόψει του μεγάλου ντέρμπι της Κρήτης.

Η αποστολή του Πλατανιά: Αγκιλέρα, Αναστασάκο, Αργυρόπουλο, Γιακουμάκη, Γιάννου, Γκονζάλες, Δέντσα, Δημήτρη, Κάλαϊτζιτς, Κάστελς, Κηπουρό, Κουρτεσιώτη, Λαζαρίδη, Λαμπάρθε, Μαραγκουδάκη, Μιρτσέτα, Ναζλίδη, Ποτουρίδη, Στόλερ, Τσιντί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x