Ιταλία

Απάντησε ο Σορεντίνο στις κατηγορίες

Άμεση ήταν η απάντηση του Στέφανο Σορεντίνο στις κατηγορίες που εξαπέλυσε εναντίον του για αντιεπαγγελματική συμπεριφορά ο Αθλητικός Διευθυντής της Κιέβο, Τζοβάνι Σαρτόρι.

Δεν πέρασε ούτε μία μέρα από τότε που ο Αθλητικός Διευθυντής της Κιέβο, Τζοβάνι Σαρτόρι, κατηγόρησε τον Στέφανο Σορεντίνο για αντιεπαγγελματική στάση στην υπόθεση της μεταγραφής του από την ομάδα της Βερόνα στην Παλέρμο και ο πρώην τερματοφύλακας της ΑΕΚ έσπευσε να δώσει την απάντησή του μέσω μηνύματος που ανήρτησε στο Twitter.

«Εγώ απογοήτευσα τους ανθρώπους της Κιέβο; Εγώ είχα αντιεπαγγελματική συμπεριφορά; Τα περισσότερα από 4 χρόνια που πέρασα στη Βερόνα, γεμάτα ιδρώτα, προσπάθεια και αποτελέσματα με τη φανέλα της Κιέβο, μιλούν για εμένα πιο καθαρά από κάθε λέξη», έγραψε ο Στέφανο Σορεντίνο, απαντώντας, ουσιαστικά στον παράγοντα της Κιέβο.

Η στιγμή, πάντως, που επέλεξαν οι δύο πλευρές να… σκαλίσουν τη μεταγραφική υπόθεση του Σορεντίνο, δεν είναι η καλύτερη δυνατή και προκαλεί υποψίες, καθώς το ερχόμενο Σάββατο η Κιέβο υποδέχεται την Παλέρμο για την 25η αγωνιστική του Καμπιονάτο.

Κώστας Κουκάρας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x