Stoiximan Super League

Θέματα με τρεις στην ΑΕΚ

Προβλήματα για τρεις ποδοσφαιριστές είχε το… μενού της σημερινής προπόνησης της ΑΕΚ. Ο Έβαλντ Λίνεν είδε τους Ρίκκα και Σταματή να έχουν ενοχλήσεις ενώ μόνος του γυμνάστηκε ο Βλάχος.

Όσο πλησιάζει ο αγώνας της ΑΕΚ με τη Κέρκυρα, τόσο πληθαίνουν τα προβλήματα για τον Έβαλντ Λίνεν. Μετά το πρόβλημα που δημιουργήθηκε με τον Αρκούδα που τέθηκε εκτός λόγω της υπόθεσης ντόπινγκ, ο Γερμανός τεχνικός θα περιμένει να δει τι θα γίνει με τον Αντώνη Ρίκκα, ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον δικέφαλο και αποχώρησε πριν ολοκληρωθεί το πρόγραμμα.

Δεν έφτανε μόνο αυτό, πρόβλημα απέκτησε και ο Ανδρέας Σταματής. Ο νεαρός επιθετικός δέχθηκε ένα χτύπημα στη μέση και θα υποβληθεί σε εξετάσεις στο Ιατρικό Κέντρο, ενώ ο Βαλεντίνος Βλάχος έκανε πρόγραμμα αποκατάστασης.

Ο Λίνεν οφείλει να περιμένει να δει τι θα έχουν οι παραπάνω ποδοσφαιριστές και αν τελικά θα μπορεί να τους συμπεριλάβει στα πλάνα του ενόψει Κέρκυρας.

Υπενθυμίζεται πως εκτός πλάνων είναι ο τιμωρημένος Πετρόπουλος και ο νεοαποκτηθείς Αναστασόπουλος που είναι ανέτοιμος μετά τον τραυματισμό του.

Η προπόνηση του Σαββάτου είναι προγραμματισμένη για τις 11.30.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x