Euro 2024

Χίτσφελντ: «Λογικό το 0-0»

Απόλυτο λογική εξέλιξη χαρακτήρισε το 0-0 ανάμεσα σε Ελλάδα και Ελβετία ο Χίτσφελντ, με βάση τον τρόπο που αγωνίστηκαν οι δύο ομάδες.

Στο δυνατό παιχνίδι και την έλλειψη φάσεων μπροστά από τις δύο εστίες, στάθηκε ο Ότμαρ Χίτσφελντ μετά το παιχνίδι της Ελβετίας με την Ελλάδα. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός των Ελβετών χαρακτήρισε απόλυτα λογικό το 0-0 με το οποίο ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση.

Ο προπονητής της εθνικής ομάδας της Ελβετίας, τόνισε: «Έγινε ένα παιχνίδι που και οι δύο ομάδες έπαιξαν πολύ καλά αμυντικά. Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι, δεν έγιναν φάσεις και οι δύο ομάδες αναλώθηκαν σε στημένες φάσεις. Το 0-0 είναι ένα πολύ λογικό αποτέλεσμα».

Οι Ελβετοί δημοσιογράφοι από εκεί και πέρα, στάθηκαν ιδιαίτερα στις ερωτήσεις τους στις επιλογές του Χίτσφελντ και ειδικά για την θέση του τερματοφύλακα όπου αγωνίστηκε ο Ζόμερ και όχι ο τιμωρημένος για τα επίσημα, Μπενάλιο. «Είναι μία… ανοιχτή κούρσα και θα δούμε ποιος θα ξεκινήσει βασικός κόντρα στην Κύπρο», απάντησε.

Όσο για τον Λιχτστάινερ που αντικαταστάθηκε, ο Χίτσφελντ είπε ότι είχε κάποιες ενοχλήσεις και έτσι έπρεπε να βγει ενώ είναι αμφίβολος ακόμα και για το επόμενο παιχνίδι της Γιουβέντους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x