Ισπανία

Επέβαλαν τη σιωπή στον Γιορέντε

Οι σχέσεις της Αθλέτικ Μπιλμπάο με τον Γιορέντε βρίσκονται σε οριακό σημείο. Αιτία οι πρόσφατες δηλώσεις του παίκτη, με τις οποίες αποκάλυψε πως ο πρόεδρος του συλλόγου απέρριψε πρόταση της «Γιούβε».

Από το περασμένο καλοκαίρι είχε γίνει σαφές πως ο Φερνάντο Γιορέντε δεν επρόκειτο να υπογράψει νέο συμβόλαιο με την Αθλέτικ Μπιλμπάο. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής είχε ζητήσει από τη διοίκηση του συλλόγου να τον παραχωρήσει, όμως οι απαιτήσεις της διοίκησης ήταν μεγάλες, με αποτέλεσμα ο παίκτης να παραμείνει στο Μπιλμπάο.

Πριν λίγες μέρες ο Γιορέντε υπέγραψε συμβόλαιο με τη Γιουβέντους, αποκαλύπτοντας πως οι Ιταλοί είχαν κάνει επανειλημμένα προσπάθειες να τα βρουν και με την ομάδα του, ώστε να τον αποκτήσουν από τον Ιανουάριο, όμως ο πρόεδρος της Μπιλμπάο αρνήθηκε κάθε διαπραγμάτευση. Να θυμίσουμε πως από την πλευρά της η διοίκησης της Αθλέτικ είχε διαψεύσει πως η «Γιούβε» είχε καταθέσει επίσημη πρόταση.

Η αποκάλυψη αυτή εκνεύρισε τους ανθρώπους της Αθλέτικ, οι οποίοι κάλεσαν τον Γιορέντε και του επέβαλαν τη… σιωπή. Με άλλα λόγια, ο διεθνής φορ δεν μπορεί από αυτό το σημείο και μέχρι το καλοκαίρι να παραχωρεί συνεντεύξεις.

Ο ισπανικός Τύπος αναφέρει πως δεν επιβλήθηκε κάποια επιπλέον ποινή στον ποδοσφαιριστή, αλλά υπάρχει μια σαφής προειδοποίηση σε περίπτωση που συνεχίσει να μιλάει σε δημοσιογράφους.

Κώστας Κουκάρας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x