Ιταλία

Μίλησε με Ρόμα ο Πανούτσι

Επιβεβαιώνει την φημολογούμενη επικοινωνία του με τη διοίκηση της Ρόμα, ο Κρίστιαν Πανούτσι, χωρίς, ωστόσο, να ξεκαθαρίζει αν προτίθεται να αναλάβει τα ηνία της ομάδας.

Η ήττα της Ρόμα από την Κάλιαρι με 4-2 στο Ολίμπικο το περασμένο Σάββατο, σήμανε και το τέλος της συνεργασίας των «τζαλορόσι» με τον Ζντένεκ Ζέμαν. Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις, ωστόσο, δεν αφήνουν μεγάλα περιθώρια για αναζήτηση του αντικαταστάτη του Βοημού. Η διοίκηση του συλλόγου είναι αναγκασμένη να κινηθεί με ταχύτητα, αλλά όχι με προχειρότητα, ώστε να βρει τον προπονητή με τον οποίο θα συνεχίσει τη χρονιά.

Ένα από τα ονόματα που «έπεσαν» στο τραπέζι ήταν και αυτό του Κρίστιαν Πανούτσι. Ο πρώην παίκτης της Ρόμα και νυν βοηθός του Φάμπιο Καπέλο στην εθνική Ρωσίας, μιλώντας στην «Corriere dello sport» επιβεβαίωσε πως άνθρωποι της ομάδας ήρθαν σε επαφή μαζί του. «Το περασμένο Σάββατο μίλησα τηλεφωνικά με κάποιον από τη Ρόμα. Αλλά αυτό που είπαμε θα παραμείνει ανάμεσα σε εμένα και εκείνον. Μην περιμένετε να σας αποκαλύψω αυτά που ειπώθηκαν», είπε ο Πανούτσι.

Συνεπώς υπάρχει πιθανότητα να καθίσει ο πρώην διεθνής αμυντικός στον πάγκο της ομάδας της πρωτεύουσας. «Αυτό δεν το ξέρω, καθώς από το Σάββατο δεν έχω κάποια άλλη επικοινωνία, ή ενημέρωση. Για την ώρα παραμένω βοηθός του Καπέλο, κάτι που θα μπορούσε να αλλάξει μόνο αν μου ερχόταν επίσημη πρόταση από τη Ρόμα, με τη σύμφωνη γνώμη και του Φάμπιο, βεβαίως», τόνισε ο Πανούτσι.

Για αυτούς που θεωρούν πως είναι μεγάλο το ρίσκο για τη διοίκηση της Ρόμα να εμπιστευθεί τον πάγκο σε έναν άπειρο προπονητή, ο Πανούτσι έχει έτοιμη την απάντηση. «Στο πλευρό του Καπέλο, ο οποίος είναι ο καλύτερος τεχνικός του κόσμου, έχω μάθει τόσα πολλά, που σε κανέναν πάγκο δεν θα μπορούσα να μάθω. Αν με καλέσουν από τη Ρόμα, είμαι έτοιμος να αναλάβω. Όπως είμαι βέβαιος πως μπορώ να τα καταφέρω», είπε με σιγουριά ο Κρίστιαν Πανούτσι.

Κώστας Κουκάρας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x