NBA

Ο Σπόελστρα στον πάγκο της Ανατολής

Ο προπονητής του Μαϊάμι θα είναι στον πάγκο της ομάδας της Ανατολής στο All Star Game.

Ο Έρικ Σπόελστρα θα είναι ο προπονητής της ομάδας της Ανατολής στο All Star Game που θα γίνει στις 17 Φεβρουαρίου στο Χιούστον. Η ομάδα του, το Μαϊάμι, είχε το καλύτερο ρεκόρ στην περιφέρειά της στους αγώνες που έγιναν μέχρι την Κυριακή (30-14), μόλις πάνω από τους Νικς (30-15).

Είναι η πρώτη φορά στην καριέρα του Σπόελστρα που θα καθίσει στον πάγκο ομάδας στο All Star Game. Στον πάγκο της Δύσης θα βρίσκεται ο προπονητής των Σπερς, Γκρεγκ Πόποβιτς, καθώς η ομάδα του έχει το καλύτερο ρεκόρ στη Δύση (38-11) και το ΝΒΑ.

Η ομάδα της Δύσης
Βασικοί: Κρις Πολ (Κλίπερς), Κόμπι Μπράιαντ (Λέικερς), Κέβιν Ντουράντ (Θάντερ), Μπλέικ Γκρίφιν (Κλίπερς), Ντουάιτ Χάουαρντ (Λέικερς).
Αναπληρωματικοί: Τιμ Ντάνκαν (Σπερς), Λαμάρκους Όλντριτζ (Μπλέιζερς), Τζέιμς Χάρντεν (Ρόκετς), Ντέιβιντ Λι (Ουόριορς), Τόνι Πάρκερ (Σπερς), Ζακ Ράντολφ (Γκρίζλις), Ράσελ Γουέστμπρουκ (Θάντερ).

Η ομάδα της Ανατολής
Βασικοί: Ντουέιν Ουέιντ, Λεμπρόν Τζέιμς (Χιτ), Καρμέλο Άντονι (Νικς), Κέβιν Γκαρνέτ (Σέλτικς), Μπρουκ Λόπεζ (Νετς)*.
Αναπληρωματικοί: Τάισον Τσάντλερ (Νικς), Κρις Μπος (Χιτ), Πολ Τζορτζ (Πέισερς), Τζρου Χόλιντεϊ (Σίξερς), Κάιρι Ίρβινγκ (Καβαλίερς), Γιοακίμ Νοά, Λουόλ Ντενγκ (Μπουλς).

*Πήρε τη θέση του τραυματία Ραζόν Ρόντο μετά από απόφαση του κομισάριου του ΝΒΑ, Ντέιβιντ Στερν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x