Δελτία Τύπου

Πέρασε και το εμπόδιο της Class η Παγκρήτιος

Συνεχίζει η Παγκρήτιος να φιγουράρει στην κορυφή της πρώτης κατηγορίας με τον Μαύρο Αετό να ακολουθεί με δυο βαθμούς λιγότερους.

Συνεχίζει η Παγκρήτιος να φιγουράρει στην κορυφή της πρώτης κατηγορίας με τον Μαύρο Αετό να ακολουθεί με δυο βαθμούς λιγότερους, ενώ η ήττα της Cobra από τον Αστέρα Ηλιουπόλεως με 0-2 την απομάκρυνε πέντε βαθμούς από την κορυφή.

Πρώτη νίκη για τον νεοφώτιστο Ίκαρο με 1-0 επί της Ίμβρου, ενώ και η πρώτη επίσημη εμφάνιση της Γιουβέντους (παρότι έχασε από τον Ατρόμητο με 3-4) ήταν αρκετά καλή.

Ο Πανελλήνιος πέτυχε σπουδαία νίκη με 3-2 επί της Δυναμό Νέας Σμύρνης και τα γκολ και τις καλύτερες στιγμές θα τις δείτε σε βίντεο που θα αναρτηθεί σύντομα στο anexartito.gr.

Στην Β' κατηγορία η πρώτη τετράδα παρέμεινε αμετάβλητη με χαμένη της αγωνιστικής την ομάδα των Rossoneri που έχασε με 0-4 από την «Southafton».

Στην τρίτη κατηγορία με νίκες συνέχισαν οι πρωτοπόροι Rainbow και Σκαθάρια και η διαφορά των τριών βαθμών που τους χωρίζει παρέμεινε.

Αυτοκτόνησε η Δόξα Βάρης που έχασε με 0-1 από τον μαχητικό Ήφαιστο Πατησίων και έπεσε στην πέμπτη θέση ενώ το σκορ της αγωνιστικής σημειώθηκε στο Παπάγος-Περσέας 3-4 όπου επετεύχθησαν σπάνια και όμορφα γκολ στα διαστήματα μεταξύ των πολλών διακοπών που είχε ο αγώνας.

Στην φωτογραφία ο Αστέρας Ηλιουπόλεως.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x