Stoiximan Super League

Αποφασίζει ο Αντώνης για Πίνο

Συγγνώμη από τον Αντώνη Νικοπολίδη και τους συμπαίκτες του αναμένεται να ζητήσει σήμερα ο Πίνο, ο οποίος παρουσιάστηκε μετανιωμένος στη διοίκηση του Ολυμπιακού.

Μετανιωμένος για την συμπεριφορά του το Σάββατο, στο περιθώριο του αγώνα του Ολυμπιακού στην Κομοτηνή, εμφανίστηκε ο Χουάν Πάμπλο Πίνο στη χθεσινή του απολογία στη διοίκηση.

Ο Κολομβιανός μεσοεπιθετικός αντιλήφθηκε το λάθος του πως δεν πρέπει να αντιμιλάει στον προπονητή του. Σε κάθε περίπτωση, όμως, η διοίκηση αναμένεται να του επιβάλει ένα χρηματικό πρόστιμο για να μην επαναλάβει παρόμοιο περιστατικό.

Πρόθεση της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ είναι να δώσει άλλη μία ευκαιρία στον 26χρονο παίκτη, ο οποίος στη σημερινή προπόνηση θα συζητήσει συγγνώμη από τον Αντώνη Νικοπολίδη και τους συμπαίκτες του.

Ο Πίνο χθες δεν προπονήθηκε και πλέον εξαρτάται από τον 42χρονο τεχνικό αν θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Καβάλα, στον επαναληπτικό του 2-0 του «Καραϊσκάκη» για το Κύπελλο Ελλάδας.

Πάντως, ο Νικοπολίδης αναμένεται στο «Ανθή Καραγιάννη» να χρησιμοποιήσει όσους παίκτες δεν έχουν αρκετό χρόνο συμμετοχής μέχρι σήμερα.

Μάλιστα, ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να παίξει και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, ο οποίος υπολογίζεται ξανά μετά τον περασμένο Ιούνιο.

Στα πλάνα του παλαίμαχου γκολκίπερ βρίσκονται οι Βλαχοδήμος, Παπάζογλου και ποδοσφαιριστές από την ομάδα Νέων, πέρα από τους Λυκογιάννη και Καραγκούνη.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x