Ιταλία

Ξεκινά τρέξιμο ο Τζουζέπε Ρόσι

Ευχάριστα είναι τα νέα που φτάνουν από τις ΗΠΑ για την κατάσταση του Τζουζέπε Ρόσι, αφού ο γιατρός τού έδωσε τη συγκατάθεσή του ώστε να ξεκινήσει ελαφρύ τρέξιμο.

Αποτελούσε μεταγραφικό στόχο αρκετών ιταλικών ομάδων. Τελικά, μετά από συντονισμένες ενέργειες, η Φιορεντίνα κατάφερε να αποκτήσει τον Τζουζέπε Ρόσι, αν και οι άνθρωποί της γνώριζαν πως δεν θα μπορούσε να προσφέρει τις υπηρεσίες του πριν τον ερχόμενο Μάρτιο. Θυμίζουμε πως ο παίκτης βρίσκεται στις ΗΠΑ, όπου συνεχίζει την αποθεραπεία του από τη διπλή εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε στο γόνατό του.

Στις αρχές της εβδομάδας ο Ρόσι εξετάστηκε από τον Δρ. Πάολο Μανέτι στο Κολοράντο. Ο γιατρός διαπίστωσε πως το εγχειρισμένο γόνατο του παίκτη έχει δυναμώσει σε ικανοποιητικό βαθμό και πως η πορεία του Ρόσι προς την πλήρη επάνοδο στους αγωνιστικούς χώρους προχωράει με γοργό ρυθμό.

Σύμφωνα με τον Δρ. Μανέτι, ο Ρόσι είναι σε θέση να ακολουθήσει ελαφρύ πρόγραμμα προπόνησης, το οποίο για αρχή θα περιλαμβάνει τρέξιμο, καθώς και ασκήσεις για την περαιτέρω ενδυνάμωση του ποδιού του.

Η επιστροφή του παίκτη σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης δεν πρόκειται, πάντως, να γίνει πριν τα μέσα Μαρτίου, αφού ακολουθεί ένα πρόγραμμα φυσιοθεραπειών που θα διαρκέσει 8 εβδομάδες και θα γίνει στη Νέα Υόρκη.

Κώστας Κουκάρας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x