Δελτία Τύπου

Το ντεμπούτο του Σισέ…

Μην χάσετε στο Σπορ-Σκορ-Ρεκόρ ( Αρτ, 18.00) με τον Γιάννη Καρατζαφέρη:

· Όλο το στόρι της πολύ πιθανής μεταγραφής του Βασίλη Τοροσίδη στην Ρόμα ο οποίος είναι ήδη στην Ρώμη. Τι μεταδίδει για τον διεθνή Έλληνα άσο το επίσημο κανάλι της Ιταλικής ομάδας.

· Ο απόηχος της χθεσινής ομιλίας του Βασίλη Κωσταντίνου με τους παίκτες στην Παιανία και τα πλάνα του Φαμπρι ενόψει της αυριανής ρεβάνς με τον Πλατανιά για το Κύπελλο.

· Το ντεμπούτο του Σισέ με την φανέλα της Αλ Γκαράφα στο πρωτάθλημα του Κατάρ συμπαίκτης με τους: Νενέ, Μπρεσιάνο και Ταρντέλι!

· Πως ο Λεβαδειακός επικράτησε με γκολ του Βασιλείου στο φινάλε μέσα στην έδρα της Βέροιας (1-2) στην αυλαία της 18ης αγωνιστικής στην Σούπερ Λιγκ.

·Όλα τα γκολ από την 17η αγωνιστική της Football league που ολοκληρώθηκε χθες με το 2-1 του Εργοτέλη απέναντι στον Παναιτωλικό.

· Στιγμιότυπα από το εύκολο 4-0 του Ατρόμητου απέναντι στον Πλατανιά Χανίων στο πρωτάθλημα Νέων.

· Το εύκολο 2ιπλό του πρωταθλητή Ολυμπιακού στην Πάτρα απέναντι στον τοπικό Απόλλωνα με 69-88 στην αυλαία της 13ης αγωνιστικής στην Α1 του Μπάσκετ.

· Εντυπωσιακά στιγμιότυπα από τον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.

· Αναλυτικό ρεπορτάζ από τις νίκες του ΠΑΟ σε Άντρες ( Μύλωνας 3-0) και Γυναίκες ( Ολυμπιακός 3-2) στο Βόλεϊ

· Πως ο Διομήδης Άργους πέρασε νικηφόρα από την Κυψέλη με 31-24 επί του Πανελληνίου για την 10η αγωνιστική της Α1 στο Χάντμπολ.

· Ρεπορτάζ από την χθεσινή εκδήλωση της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας των παλαιμάχων Αθλητών του ΠΑΟ σε όλα τα αθλήματα.

· Όλα τα γκολ από τα χθεσινά παιχνίδια του Κόπα Άφρικα.

· Το 2ιπλο της Μπενφίκα στην έδρα της Μοριερένσε (0-2), το 1-1 της Μπέτις με την Αθλέτικ Μπιλμπάο, το «στείρο» 0-0 της Σαουθάμπτον απέναντι στην Έβερτον στο ντεμπούτο του Ποκετίνο στον πάγκο των «Αγίων» κλπ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x