Δελτία Τύπου

«Allou! Fun Park – η χώρα των θαυμάτων»

Το Allou! Fun Park, το μεγαλύτερο πάρκο ψυχαγωγίας της χώρας, παρουσίασε το Σάββατο 19 Ιανουαρίου το «μαγικό» ημερολόγιο «Allou! Fun Park, η χώρα των θαυμάτων».

Το Allou! Fun Park, το μεγαλύτερο πάρκο ψυχαγωγίας της χώρας, παρουσίασε το Σάββατο 19 Ιανουαρίου το «μαγικό» ημερολόγιο «Allou! Fun Park, η χώρα των θαυμάτων», έσοδα του οποίου διατίθενται στο σύλλογο φίλων παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ».

Η επίσημη παρουσίαση περιελάμβανε την έκθεση των φωτογραφιών των Γιώργου Μεστούση και Δημήτρη Σφαέλλου, που με έμπνευση πάντα το πάρκο, δημιούργησαν εικόνες που παίζουν με τα όρια του ρεαλισμού και της φαντασίας.

Διάσημοι φίλοι του Allou! Fun Park πρωταγωνιστούν σε αυτά τα ονειρικά τοπία με styling που επιμελήθηκε ο Δημήτρης Γραμματικογιάννης.

Ανταποκρίθηκαν με αγάπη και αφιλοκερδώς σε αυτό το κάλεσμα οι: (με αλφαβητική σειρά) Νίκος Αναδιώτης, Μαρία Καβογιάννη, Ορέστης Καρνέζης, Μαρία Κορινθίου, Γιώργος Λιανός, Νίνο, Ελένη Πετρουλάκη, Σοφοκλής Σχορτσιανίτης, Κατερίνα Τσάβαλου, Σταματίνα Τσιμτσιλή, Κώστας Χανιώτης, Μαριέτα Χρουσαλά.

Οι συντελεστές του ημερολογίου υπέγραψαν αντίτυπα για τους fans του Allou! που είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Allou! Fun Park κος Νίκος Βενιεράκης μίλησε για τη συνεχή δέσμευση της εταιρείας ‘Ελληνικά Ψυχαγωγικά Πάρκα απέναντι στα παιδιά με ανάγκη και η κα Νούλη Μανώλη ευχαρίστησε το Allou! Fun Park για αυτή την πρωτοβουλία εκ μέρους του συλλόγου φίλων παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ».

Η βραδιά συνεχίστηκε με το Νίνο να ερμηνεύει την επιτυχία του «Κοινός παρονομαστής» μαζί με τους συντελεστές του και έκλεισε με dance shows.

Το ημερολόγιο “Allou! Fun Park, η χώρα των θαυμάτων» διατίθεται προς πώληση στο Allou! και στο Kidom στην τιμή των 2€ και έσοδα των πωλήσεων του διατίθενται στο σύλλογο φίλων παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x