Stoiximan Super League

Ζαρντίμ: «Παίζουμε χάλια!»

Δεν είχε να πει πολλά από την στιγμή που μίλησε στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού ο Βαγγέλης Μαρινάκης αλλά ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έπιασε την ουσία λέγοντας τους το απλό, «παίζουμε χάλια».

Ο Ζαρντίμ παραδέχθηκε και έθεσε τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού προ των ευθυνών τους. Ο Πορτογάλος τόνισε στους «ερυθρόλευκους» πως δεν είναι καθόλου ευχαριστημένος από την εικόνα που δείχνουν στα τελευταία ματς. Ο Ζαρντίμ γνωρίζει πως δεν κρίνονται μόνο οι ποδοσφαιριστές αλλά και ο ίδιος και για αυτό ασπάστηκε την άποψη του Βαγγέλη Μαρινάκη να βρεθεί λύση άμεσα!

Γίνεται πλέον αντιληπτό πως σε κάθε ματς του Ολυμπιακού από εδώ και πέρα ο καθένας δίνει τις… εξετάσεις τους και αυτό ισχύει και για τον τεχνικό της ομάδας, ο οποίος δεν μπορεί να μείνει στο απυρόβλητο.

Μπορεί ο Ολυμπιακός να παραμένει πρώτος στην βαθμολογία και να αυξάνει συνεχώς την διαφορά από τον δεύτερο, να είναι αήττητος στο πρωτάθλημα αλλά αυτό δεν έχει να κάνει. Η εικόνα της ομάδας και ο τρόπος με τον οποίο αγωνίζεται απογοητεύει τόσο τον Βαγγέλη Μαρινάκη όσο και τον κόσμο του Ολυμπιακού, ο οποίος το δείχνει με την απουσία του από το γήπεδο. Αυτό θα προσπαθήσει ο Λεονάρντο Ζαρντίμ να αλλάξει στα επόμενα παιχνίδια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x