Δελτία Τύπου

Πίσω στον… αγώνα!

Και για τους φοιτητές... οι διακοπές τελείωσαν και όπως λέει και ο λαός «τα κεφάλια μέσα».

Λίγες εβδομάδα πριν την εξεταστική του Φεβρουαρίου οι ομάδες μαζεύονται ξανά για να ριχτούν στον αγώνα (κυριολεκτικά και μεταφορικά) και να διεκδικήσουν μια θέση στους κορυφαίους του ομίλου τους ή εν πάσει περιπτώσει να διεκδικήσουν τους στόχους τους. Αισίως βρισκόμαστε στα μέσα της Α΄ φάσης και σιγά-σιγά οι ομάδες έχουν πάρει το δρόμο τους για το ποιες στοχεύουν σε πρόκριση στο Πρωτάθλημα και ποιες στοχεύουν στο Κύπελλο. Με σιγουριά όμως θα μπορέσουμε να μιλήσουμε σε επόμενο ρεπορτάζ όπου το σκηνικό θα είναι πολύ πιο ξεκάθαρο. Ας δούμε όμως τι ακριβώς έγινε την προηγούμενη εβδομάδα σε μερικούς από τους αγώνες που πραγματοποιήθηκαν.

Στην Αθήνα είχαμε την αναμέτρηση Γεννίτσαροι - Amigos. Οι περσινοί πρωταθλητές Amigos κατάφεραν να νικήσουν τους Γεννίτσαρους (πέρσι είχαν κατακτήσει την 5η θέση) με διαφορά ενός τέρματος και το ματς έληξε με σκορ 2-3. Μεγάλο ντέρμπυ ανάμεσα σε δύο από τα φαβορί και πολύ καλό τεστ ενόψει της συνέχειας! Ο αγώνας Ναυαρχίδων εναντίων Citizens ήρθε ισόπαλος με τελικό σκορ 8-8. Οι Αδίστακτοι κατάφεραν να νικήσουν με δυσκολία τους Ηλεκτρονικούς και το αποτέλεσμα του ματς 3-5. Διαφορά 2 τερμάτων είχε και ο αγώνας των Κακών εναντίον των Dalkas F.C.με τους Κακούς να παίρνουν τη νίκη (8-6).

Στη Χαλκίδα η ποικιλία στα αποτελέσματα ήταν μεγάλη. Οι Haig- Trolls έχασαν από τους Passage 3-9 ενώ η Rizla F.C. μπόρεσε να επικρατήσει της Fantastic Seven με μικρή διαφορά τερμάτων (8-6). Το σίγουρο είναι ότι η Χαλκίδα όπως πάντα μας προσφέρει πολλά γκολ, ίσως τα περισσότερα από κάθε άλλη πόλη σε μέσο όρο ανά αγώνα.

Στην Πάτρα είχαμε αγώνες με αρκετά μεγάλη διαφορά τερμάτων. Ενδεικτικά αναφέρουμε δυο αγώνες. Οι Αρτινοί γνώρισαν την ήττα από τους Ηλεκτρονικούς-Φιλοσόφους με 2-8 ενώ η Ταρούσα κατάφερε να σκοράρει επτά φορές εξασφαλίζοντας τη νίκη τους ενάντια των Biology F.C. που κατάφεραν να σκοράρουν μόνο μια φορά (7-1).

Οι ομάδες της Θεσσαλονίκης γύρισαν στην συμπρωτεύουσα με γεμάτες τις μπαταρίες και αυτό φάνηκε από την ενέργεια που βγήκε στο τερέν. Μερικοί από τους αγώνες που ξεχώρισαν ήταν ο αγώνας των Crows εναντίον των Daltons όπου οι Daltons αναδείχτηκαν νικητές του ματς με σκορ 2-16 και ο αγώνας Κουφάλες εναντίον Bacardi Tel Aviv με τις δυο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες (4-4).

Και τώρα... η ώρα των χορηγών! Το N’JOY UNI-League διεξάγεται και φέτος όπως είναι γνωστό υπό την μεγάλη χορηγία του Ν’JOY της ΦΑΓΕ. Το πιο αγαπητό σοκολατούχο γάλα της αγοράς στέκεται δίπλα στο πιο αγνό κομμάτι του ελληνικού αθλητισμού και αυτό τιμά αφάνταστα την ελληνική εταιρία που μέσα σε τόσο δύσκολους καιρούς δείχνει τον δρόμο.

Επίσης η ΑΝΕΚ LINES, η κορυφαία ελληνική ακτοπλοϊκή εταιρία ταξιδεύει τις ομάδες της Κρήτης στην Αθήνα κάθε χρόνο και φυσικά το ίδιο θα κάνει και φέτος, αποδεικνύοντας έμπρακτα την υποστήριξή της στο κοινό των φοιτητών.

Τέλος η ολλανδική εταιρία MASITA συμφώνησε να υποστηρίξει την διοργάνωση και να ντύσει σε πολύ χαμηλές τιμές όλες τις ομάδες από πολύ απλά σχέδια μέχρι τα πιο εντυπωσιακά της από τη νέα της κολεξιόν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x