Δελτία Τύπου

Ανακάλυψε την «Πραγματική Ταχύτητα» με το adizero F50 Runner 3!

Η adidas παρουσιάζει την επόμενη γενιά running παπουτσιών για υψηλές ταχύτητες, αποτέλεσμα εκτενούς έρευνας και μηχανικής ακρίβειας.

Το νέο adizero F50 Runner 3 είναι το νεότερο μέλος της πιο «ελαφριάς» συλλογής παπουτσιών της adidas για υψηλές επιδόσεις, έτοιμο να βοηθήσει τους αθλητές να ανακαλύψουν νέα επίπεδα ταχύτητας.

Το adizero F50 Runner 3 διαθέτει τις πιο προηγμένες τεχνολογίες για τη μείωση του συνολικού του βάρους. Η πλατφόρμα SPRINTFRAME αντικαθιστά τη συμβατική -πιο βαριά- κατασκευή παπουτσιών, διατηρώντας σημαντικά χαρακτηριστικά που ενισχύουν τις επιδόσεις, όπως άνεση, σταθερότητα και βέλτιστη ώθηση. Πλήρως ενσωματωμένο στην πλατφόρμα SPRINTFRAME είναι το TORSION® SYSTEM, το οποίο επιτρέπει στο μπροστινό και πίσω μέρος του παπουτσιού να κινούνται ανεξάρτητα.

Το πάνω τμήμα του adizero F50 Runner 3 είναι κατασκευασμένο χωρίς ραφές και διαθέτει δυναμικό σχεδιασμό με τις χαρακτηριστικές 3 ρίγες, εμπνευσμένο από το ποδοσφαιρικό F50, με το οποίο αγωνίζεται ο Lionel Messi και άλλα αστέρια του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Το F50 Runner 3 ενσωματώνει επίσης την τεχνολογία FORMOTION™ για απορρόφηση των κραδασμών και εξομάλυνση της πρόσκρουσης στο έδαφος, ενισχύοντας τη φυσική κίνηση, καθώς προσαρμόζεται στο προσωπικό πάτημα του κάθε δρομέα, αλλά και στις ιδιομορφίες του εδάφους.

Επιπλέον, η τεχνολογία adiPRENE®+ στο πρόσθιο τμήμα του παπουτσιού βελτιώνει την ώθηση στο μπροστινό τμήμα του πέλματος, καθώς σπρώχνει το έδαφος κατά το τρέξιμο. Τέλος, το adizero F50 Runner 3 είναι συμβατό με την πλατφόρμα miCoach που επιτρέπει στους δρομείς να καταγράφουν και να συγκρίνουν τις επιδόσεις τους.

Μερικοί από τους ταχύτερους αθλητές στον κόσμο, όπως ο Yohan Blake (Παγκόσμιος Πρωταθλητής στα 100μ), ο David Rudisha (Χρυσός Ολυμπιονίκης και κάτοχος του παγκοσμίου ρεκόρ στα 800μ) και ο Patrick Makau (κάτοχος του παγκοσμίου ρεκόρ Μαραθωνίου δρόμου), εμπιστεύονται τη σειρά adizero στους αγώνες τους.

Το adizero F50 Runner 3 θα είναι διαθέσιμο το Φεβρουάριο στο δίκτυο καταστημάτων της adidas και σε επιλεγμένα καταστήματα αθλητικών ειδών.

Βρες τα running νέα της adidas στη σελίδα www.facebook.com/adidasRunning και στο twitter @adidasgr. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα running της adidas μπορείτε να βρείτε στο http://news.adidas.com/GR/PERFORMANCE/RUNNING

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x