Stoiximan Super League

Του ‘ριξε… μπαλωθιές!

Δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη ο ΟΦΗ. Οι Κρητικοί επωφελήθηκαν την κακή εμφάνιση του Άρη, του οποίου επικράτησαν άνετα 2-0 για την 17η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ο μεν ΟΦΗ έψαχνε μια νίκη… βάλσαμο, ο δε Άρης να δείξει πως υπάρχει συνέχεια μετά το τρίποντο επί του Πανιωνίου.

Ωστόσο, οι Θεσσαλονικείς ήταν πολύ κακοί στο «Γεντί Κουλέ», δίκαια ηττήθηκαν με τα δύο γκολ των Περογαμβράκη (25’) και Παπάζογλου (87’) και παραμένουν σε… αγωνία σωτηρίας.

«Έσπασε το ρόδι» στον πάγκο των Κρητικών ο Πετράκης, με την ομάδα του να αποσπάται εκ νέου από τις τελευταίες θέσεις.



Ηλιόλουστη μέρα στο Ηράκλειο, ήταν ό,τι πεις για ποδόσφαιρο! Ο ΟΦΗ μπήκε με περισσότερη όρεξη να επιτεθεί. Μάλιστα, η πρώτη καλή στιγμή άνηκε στους Κρητικούς, με την κεφαλιά του Μπανούση να φεύγει λίγο δίπλα από το δοκάρι του Βελλίδη. Ο Άρης προς στιγμήν «ανέβηκε» και απάντησε με δύο ευκαιρίες. Και οι δύο με τον Τριανταφυλλάκο σε διάστημα δύο λεπτών, ωστόσο αρχικά το σουτ του μέσα από την περιοχή έφυγε λίγο άουτ, ενώ στη συνέχεια η κεφαλιά του Έλληνα άσου σταμάτησε στο δοκάρι και πέρασε και πάλι άουτ.

Οι Θεσσαλονικείς είχαν πρόβλημα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, με τον Λούκας Αλκαράθ να έχει αρκετά… νεύρα! Και η άμυνα όμως δεν ήταν στα καλύτερά της, κάτι που φάνηκε και στη φάση του γκολ. Οι Κρητικοί βγήκαν στη κόντρα, ο Λαμπρόπουλος από τα δεξιά έκανε την παράλληλη σέντρα, ο Βελλίδης έκανε κακή έξοδο και ο Περογαμβράκης προ κενής εστίας έκανε την προβολή για το 1-0 στο 25’, σε μια δύσκολη φάση για τον βοηθό. Τα επόμενα λεπτά του πρώτου ημιχρόνου κύλησαν χωρίς κάτι σημαντικό, με τον ΟΦΗ να πηγαίνει στα αποδυτήρια με το υπέρ του γκολ.

Νωρίς-νωρίς ο προπονητής του Άρη πέρασε στον αγώνα τον Νταβίντ Αγκάνθο, για να του δώσει λύσεις στην επίθεση. Ωστόσο, η πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο δεύτερο μέρος άνηκε στο 54’ για τον ΟΦΗ, με τον «Κούτσια» να βγαίνει τετ-α-τετ- απέναντι στον Βελλίδη, όμως σούταρε πολύ άσχημα.

Στο 65’ οι παίκτες του Πετράκη έχασαν τρομερή ευκαιρία για να κάνουν το 2-0 και να «καθαρίσουν» το ματς. Ο Ιωαννίδης έβγαλε σέντρα 40 μέτρων, ο Παπάζογλου βγήκε τετ-α-τετ απέναντι στον Βελλίδη, με τον τελευταίο να έχει βγει από την εστία του, όμως η μπάλα δεν έκανε το χατίρι στον επιθετικό του ΟΦΗ, με τη μπάλα να σταματάει στο δοκάρι. Οι Θεσσαλονικείς δεν μπορούσαν να αναπτυχθούν, τα περίμεναν όλα από τον Αγκάνθο, όμως είχε σαφές πρόβλημα. Ό, τι δεν κατάφερε ο Παπάζογλου στο 65’ το έκανε στο 87’. Ο Λαμπρόπουλος εκτέλεσε το φάουλ, ο φορ των Κρητικών έπιασε ανενόχλητος κεφαλιά και έκανε το 2-0, «κλειδώνοντας» ουσιαστικά τους τρεις βαθμούς. Αυτό ήταν και το σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση.







ΟΦΗ (Γιάννης Πετράκης): Αγριμάκης, Βερόν, Σαρ (70’ Κουρδάκης), Μπανούσης, Μονιάκης, Κουτσιανικούλης (83’ Ζορμπάς), Παπάζογλου, Λαμπρόπουλος, Ιωαννίδης, Περογαμβράκης (88’ Ζαχαράκης), Σόουζα

Στον πάγκο: Γουναρίδης, Ροβίθης, Βαλεριάνος, Χατζηκοσμάς

Άρης (Λούκας Αλκαράθ): Βελλίδης, Γιαννίτσης, Οικονομόπουλος, Καζναφέρης, Τριανταφυλλάκος, Αγγελούδης (62’ Κανούλας), Πουλίδο, Μαργαρίτης, Σουνάς, Καραγιάννης (53’ Αγκάνθο), Κοέλιο

Στον πάγκο: Διούδης, Παπαζαχαρίας, Παντίδος, Τσουκάνης, Νταμαρλής


Αποστόλης Σπυρόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x