Δελτία Τύπου

Στην 6η θέση η Εθνική στο ranking της EMF

To Ν'JOY UNI-League ξεκίνησε και πάλι τους αγώνες του αυτή τη βδομάδα μετά την διακοπή για τα Χριστούγεννα.

Οι φοιτητές βρίσκονται και πάλι στις εστίες τους και πριν μπουν για τα καλά στα βαθιά λόγω της εξεταστικής που έρχεται, καλούνται πρώτα να φορτσάρουν στο πρωτάθλημα ώστε να μην μείνουν εκτός στόχων οι ομάδες τους από τόσο νωρίς...

Και ας μην ξεχνάμε ότι δεν μιλάμε ούτε για 10, ούτε για 50, ούτε για 100 ομάδες αλλά για περισσότερες από 250 που αγωνίζονται σε κάθε γωνιά της Ελλάδος για μία ολόκληρη σεζόν!

Και ενώ βρισκόμαστε αισίως στην 4η αγωνιστική, γρήγορες είναι οι εξελίξεις στον διεθνή χώρο στο mini football καθώς η EMF (European Mini football Federation) μπήκε σε νέα τροχιά όσον αφορά την δράση της και την επικοινωνία με το κοινό της μετά την κατασκευή (στην θέση της παλιάς) του νέου site της www.eurominifootball.com.

Ομολογουμένως ο οποιοσδήποτε μπορεί να βρει πλούσιες πληροφορίες και μεγάλο αρχείο από videos και φωτογραφικό υλικό από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις mini football από 24 (αυτή τη στιγμή) κράτη της γηραιάς ηπείρου. Για τους λάτρεις των στατιστικών, υπάρχει αναδρομή και στους πίνακες στη σύντομη ιστορία της EMF από το 2011.

Η Ελλάδα μέσω του N'JOY UNI-League και της Εθνικής Ομάδας που προκύπτει φυσικά μέσα από αυτό κατέχει την 6η θέση στο Ευρωπαϊκό ranking της EMF με 68 βαθμούς, αρκετά τιμητικό φυσικά αλλά και ιδιαίτερα εύθραυστο με την Κροατία να ισοβαθμεί και σε απόσταση αναπνοής την Μολδαβία και το Καζακστάν.

Αυτό που δεν πρέπει να χάσει, είναι τουλάχιστον την 8η θέση της κατάταξης ώστε να διατηρηθεί για το ερχόμενο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας που θα της δώσει πιο βατή κλήρωση στους Ομίλους. Όσο για τους από πάνω μας, η Βουλγαρία απέχει αρκετά (950 βαθμούς) και προς το παρόν είναι δύσκολο να τους πιάσουμε.

Αξιοσημείωτο είναι ότι Γερμανία, Αγγλία, Ιταλία βρίσκονται κάτω από την Εθνική μας, συνέπεια της κακής πορείας των Εθνικών τους ομάδων στο mini EURO της Μολδαβίας.

Μάλιστα σε λιγότερο από 30 ημέρες θα γνωρίζουμε και την πόλη που θα φιλοξενήσει το επόμενο Πανευρωπαϊκό το Σεπτέμβριο του 2013, με το Βερολίνο και το Ζάγκρεμπ να παλεύουν και να μοιράζουν τις πιθανότητές τους και το Τελ Αβίβ να ακολουθεί σαν αουτσάιντερ. Πρόβλεψη πάντως των ανθρώπων της Ελληνικής πλευράς, όπως διαρρέεται, είναι ότι το Βερολίνο στο τέλος θα υπερισχύσει και θα φιλοξενήσει τη μεγάλη γιορτή του mini football! Μέχρι της ανακοινώσεις πάντως... απλά υπομονή!

Επιστρέφοντας στα εγχώρια και στις ανάγκες της Εθνικής μας διοργάνωσης, αξίζει να σημειώσουμε στα χορηγικά θέματα ότι το N'JOY έπαιξε, παίζει και θα παίζει για πολύ καιρό ακόμα πρωταγωνιστικό ρόλο στις καρδιές των παιχτών καθώς είναι το brand σοκολατούχου γάλακτος που αγαπήθηκε όσο λίγα γιατί πολύ απλά είναι το brand που έδειξε έμπρακτα τη στήριξή του στο ιστορικότερο και φυσικά μεγαλύτερο ελληνικό Πρωτάθλημα mini football.

Επίσης, νέος χορηγός στην φετινή διοργάνωση αποτελεί το www.ekdromi.gr το οποίο μας ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα και κυρίως ταξιδεύει τις ομάδες που θα κατακτήσουν την πρωτιά μέσα από την δωροθεσία του. Όπως μάλιστα ανακοινώθηκε, σε συνεργασία με το ekdromi.gr, δύο από τα top καταλύματα που θα φιλοξενήσουν κάποιους από τους νικητές είναι στα Χανιά (Αγία Μαρίνα) το www.eleftheria-hotel.com και στη Νάξο το www.nastasiavillage.com.

Τέλος, το RED BULL συνεχίζει και δίνει φτερά για 3η συνεχόμενη σεζόν! Δεν χρειάζεται πολλά λόγια για να περιγράψουμε τι σημαίνει Red Bull για ένα αθλητή... Απλή απογείωση!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x