Stoiximan Super League

Η «έκρηξη» του Σο και ο Βύντρα

Το ματς του ΠΑΟ με τον Πλατανιά έχει τελειώσει και μερίδα του κόσμου από τη θύρα 9 αποδοκιμάζει την ομάδα και τον Κουίνσι, που έκανε λίγο πριν το τέλος ένα λάθος, το οποίο παρ’ ολίγον να κοστίσει.

Το ματς του Παναθηναϊκού με τον Πλατανιά έχει τελειώσει και μερίδα του κόσμου από τη θύρα 9 του Ολυμπιακού Σταδίου αποδοκιμάζει την ομάδα και τον Κουίνσι, που έκανε λίγο πριν το τέλος ένα λάθος, το οποίο παρ’ ολίγον να κοστίσει στο «τριφύλλι». Η συνέχεια, γνωστή. Ο Γκανέζος πηγαίνει προς την κερκίδα για να πει στους οπαδούς να ηρεμήσουν και ο Πάπε Σο τον ακολουθεί για να τον ηρεμήσει.

Ο Σο, μάλιστα, ήταν έξαλλος στη συνέχεια. Είναι χαρακτηριστικό το πλάνο που δείχνει τον Καπίνο να προσπαθεί να τον ηρεμήσει και τον «βράχο» του «τριφυλλιού» να είναι έξω φρενών. Μάλιστα, στη συνέχεια έλεγε: «Τι είναι αυτά που γίνονται; Δεν μπορώ να τα καταλάβω. Δεν αντέχω άλλο…». Βέβαια, όταν πέρασε η ώρα και τα νεύρα, ο Σο ηρέμησε, όπως, φυσικά, και ο Κουίνσι.

«Μην με υπολογίζετε»

Ο Λουκάς Βύντρα είναι πολύ κοντά στην έξοδό του από τον Παναθηναϊκό και η ψυχολογική του κατάσταση δεν είναι και η καλύτερη. Ετσι, λοιπόν, στην πρώτη ομιλία που έκανε ο Φάμπρι, ρώτησε αν κάποιος από τους παίκτες είχε να πει κάτι. Όταν κοίταξε τον Βύντρα, ο τελευταίος είπε: «Εμένα μην με κοιτάτε. Μην με υπολογίζετε στον Παναθηναϊκό…».

Διονύσης Δεσύλλας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x