Αγγλία

Ιμπραΐμοβιτς: «Απίστευτος ο Μπαλοτέλι»

Μέλι έσταξε το στόμα του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς για τον Μάριο Μπαλοτέλι, τον οποίο και θεωρεί τον μόνο παίκτη που θα μπορέσει να «χαρίσει» στη Μάντσεστερ Σίτι το φετινό πρωτάθλημα.

Το εγκώμιο του Ιταλού άσου των «πολιτών» έπλεξε ο Ιμπραΐμοβιτς, ο οποίος έχει υπάρξει συμπαίκτης του Μπαλοτέλι στην Ίντερ και θεωρεί πως πρόκειται για ένα απίστευτο ταλέντο, όταν είναι στα… καλά του.

«Είναι ένας ιδιαίτερος παίκτης και ένα απίστευτο ταλέντο. Όταν ο Μάριο αποδίδει τα μέγιστα που μπορεί ,τότε μπορεί να «πληγώσει» όλες τις άμυνες του κόσμου», ήταν τα λόγια του Σουηδού άσου για να προσθέσει: «Αν έχεις περάσει χρόνο με τον Μάριο, τότε είναι σίγουρο πως θα τον αγαπήσεις . Ακόμα κι αν δεν είναι ο πιο «εύκολος» ποδοσφαιριστής στον κόσμο για να προπονήσεις, αν μιλήσεις με παλιούς του προπονητές, όπως ο Μουρίνιο, τότε θα σου πουν πως το να δουλεύεις με τον Μάριο σε κάνει να χαμογελάς».

Στη συνέχεια ο 31χρονος άσος της Παρί Σεν Ζερμέν τόνισε πως μόνο ο «Σούπερ Μάριο μπορεί να βάλει σε «τροχιά» τίτλου την Μάντσεστερ Σίτι:

«Η Σίτι έχει μείνει πίσω από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αν ένας παίκτης μπορεί να καλύψει τη διαφορά και να φέρει τον τίτλο αυτός είναι ο Μάριο. Παρά το επίπεδο των παικτών των «πολιτών», εγώ εξακολουθώ να πιστεύω πως ο Μάριο είναι ο πιο ικανός από όλους».

Ο Ιμπραΐμοβιτς δεν παρέλειψε να «συμβουλεύσει» τον προπονητή, Ρομπέρτο Μαντσίνι, πως προκειμένου να βγάλει τον καλύτερο εαυτό του Μπαλοτέλι, ο Ιταλός φορ πρέπει να νιώσει ότι τον αγαπούν.

«Προσπάθησα να βοηθήσω τον Μάριο γιατί η αλήθεια είναι πως κάποιες φορές είναι αρκετά παρορμητικός και παίρνει αποφάσεις της στιγμής, αλλά αυτή είναι η προσωπικότητά του. Ο Ρομπέρτο ξέρει, όπως και εγώ, πως για να βγάλεις τον καλύτερο εαυτό του Μάριο πρέπει να τον αγαπάς. Σε αυτό θα αντιδράσει καλύτερα. Και αν ο Μάριο παίξει στο 100% του, τότε η Σίτι έχει πολύ μεγάλες πιθανότητες να πάρει το πρωτάθλημα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x