Γερμανία

Σαν τρελός θέλει τον Φορτούνη ο Άλοφς

Έντονο είναι το ενδιαφέρον της Βόλφσμπουργκ για την απόκτηση του Κώστα Φορτούνη, όπως γράφει σήμερα η SportDay.

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει ότι ο Κλάους Άλοφς είχε «τσεκάρει» τον διεθνή μεσοεπιθετικό της Καϊζερσλάουτερν κατά την περίοδο του Euro 2012.

Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός είχε… γυαλίσει στον πρώην παράγοντα της Βέρντερ Βρέμης και τότε η ομάδα του είχε σε μία πρώτη προσέγγισε είχε αξιώσει ένα νορμάλ ποσό για την παραχώρησή του.

Ωστόσο, μετά τις εμφανίσεις του νεαρού παίκτη στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα η Λάουτερν δεν μπαίνει σε συζήτηση κάτω των 2 εκατ. ευρώ.

Ο πρώην ισχυρός άνδρας της Βέρντερ έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να πείσει το διοικητικό συμβούλιο του γερμανικού συλλόγου να γίνει η οικονομική υπέρβαση

Ωστόσο, δεν υπήρξε εξέλιξη…

Έξι μήνες αργότερα και πλέον στην Βόλφσμπουργκ δεν έχει τόσα χρήματα να διαχειριστεί, όμως ο Όλιτς έχει μεγαλώσει και αντιμετωπίζει συχνά προβλήματα τραυματισμών, ο Βιεϊρίνια δεν είναι σίγουρο ότι θα παραμείνει στο ρόστερ και η μεταγραφή του Πέρισιτς δείχνει να «κολλάει», ο Πίλαρ δεν έχει αναρρώσει και αυτό φανερώνει ότι οι «λύκοι» έχουν ανάγκη από μεσοεπιθετικούς.

Εν τω μεταξύ, ο νέος τεχνικός της ομάδας, Ντίτερ Χέκινγκ, είναι λάτρης του 4-2-3-1 και επιθυμεί να αποκτηθούν δύο ποδοσφαιριστές που μπορούν να παίξουν στην τριάδα πίσω από τον σέντερ φορ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x