Δελτία Τύπου

Ο Τοροσίδης και ο Καζιγιάμα

Μην χάσετε το πρώτο «Σπορ-Σκορ-Ρεκόρ» του 2013 (ΑΡΤ, 18.00) με τον Γιάννη Καρατζαφέρη.

· Μια ανάσα από την ανανέωση του συμβολαίου του βρίσκεται ο Τζιμπούρ, κοντά και ο Τοροσίδης ενώ η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ ετοιμάζει πρόταση και στον Μήτρογλου.

· Τις πρώτες δηλώσεις του Καζιγιάμα με την φανέλα του ΠΑΟ στην επίσημη ιστοσελίδα της Τόκυο , την περίπτωση της επιστροφής του Γκέκα ύστερα από 6 ½ χρόνια στην Παιανία αλλά και το «4-4-2» που σκέφτεται ο Ρότσα με: Κουίνσι- Μαυρία στην επίθεση. Απορρίφθηκε η πρόταση της Στουτγάρδης για τον πρώτο όπως και αυτή της Ρέντιγνκ για τον Καπίνο.

· Εν αναμονή της απάντησης του Δημήτρη Βιντιάδη βρίσκονται στην ΑΕΚ, την ίδια ώρα που ο Λίνεν έχει αμφίβολο τον Κατίδη και ανενεργούς τους νεοφερμένους: Πετρόπουλο- Μητρόπουλου λόγω έλλειψης φορολογικής ενημερότητας.

· Ποιους παίκτες εξετάζει ο Τσιτσιακόφ για την μεταγραφική ενίσχυση του ΠΑΟΚ και ποια είναι η «μαύρη» λίστα του Λούκας Αλκαράθ στον Άρη. Μεταδίδει από την Θεσσαλονίκη ο Κωστής Ραπτόπουλος.

· Τις πρώτες δηλώσεις του Νίκου Αναστόπουλου ως προπονητής του Ατρόμητου, ποιος προορίζεται για αντικαταστάτης του στον ΟΦΗ, ποια είναι τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Πανιωνίου, τι συμβαίνει με τον Ολαϊτάν στην Βέροια και πως ξεκίνησε η τελική ευθεία της προετοιμασίας των ομάδων της Σούπερ Λιγκ ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος.

· Την αναχώρηση του ΠΑΟ – με αμφίβολο τον Διαμαντίδη- για την Πόλη ενόψει της αυριανής αναμέτρησης του με την Εφές για την 2η αγωνιστική του τοπ 16 της Ευρωλίγκα.

· Δηλώσεις των: Πρίντεζη- Σλούκα για το «ερυθρόλευκο» 2012 που έφυγε και το 2013 που ήρθε.

· Εντυπωσιακά στιγμιότυπα από τα χθεσινά παιχνίδια στο ΝΒΑ.

· Όλα τα γκολ από την χθεσινή 21η αγωνιστική , την πρώτη του 2013, στην Πρέμιερ Λιγκ που συνεχίστηκε με νίκες των πρωτοπόρων ( Μάντσεστερ.Γ, Μ.Σίτι, Τότεναμ κλπ) αλλά και γκέλα της Άρσεναλ ( Σαουθάμπτον 1-1).

· Την πανάκριβη μεταγραφή του Λούκας Μούρα από την Κορίνθιανς στην Παρί και όλες το σημαντικό «πάρε- δώσε» που έχει γίνει ήδη στην Ευρώπη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x