Σκωτία

Καλό «ποδαρικό» θέλει η Σέλτικ

Να αφήσει πίσω το «στραβοπάτημα» με τη Χιμπέρνιαν και να επιστρέψει στις νίκες θέλει η Σέλτικ στην 22η αγωνιστική της σκωτσέζικης Premier.

Στα τελειώματά του ο «παλιός» ο χρόνος… τα «χάλασε» στη Σέλτικ, η οποία αποχαιρέτησε το 2012 με ήττα από τη Χιμπέρνιαν (1-0). Έτσι, η πρωτοπόρος με 40 βαθμούς θέλει με τη νέα χρονιά να κάνει ένα καλό.. ποδαρικό και να επιστρέψει στις νίκες, επικρατώντας της Μάδεργουελ (34β), που βρίσκεται στη δεύτερη θέση.

Η Ινβερνές (34β) δε θα αγωνιστεί σήμερα (2/1), καθώς ο χώρος του γηπέδου της Ρος Κάουντι (21β) κρίθηκε ακατάλληλος λόγω καιρικών φαινομένων.

Στα άλλα ματς της ημέρας η Σεντ Μίρεν (21β) , που προέρχεται από μία σημαντική εκτός έδρας νίκη επί της Νταντί Γιουνάιτεντ (4-3), θα αντιμετωπίσει την Κιλμάρνοκ (27β), η οποία βρίσκεται στην έκτη θέση.

Η Σεντ Τζόνστον (27β) θα έχει εύκολο έργο σε αυτήν την αγωνιστική, καθώς θα αντιμετωπίσει την ουραγό Νταντί (12β), η οποία έχει πετύχει μόλις 3 νίκες μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα.

Στο τελευταίο ματς της ημέρας η Αμπερντίν (30β), που θέλει να «πλησιάσει» τις πρώτες θέσεις, θα προσπαθήσει να επικρατήσει της Νταντί Γιουνάιτεντ (25β).

Το τέλος της 22ης αγωνιστικής βρίσκει την Χαρτς (25β) και τη Χιμπέρνιαν (31β ) να μετρούν τις δυνάμεις τους και να ελπίζουν αμφότερες σε ένα θετικό αποτέλεσμα.


Η 22η αγωνιστική

Τετάρτη 2/1 στις 17:00

Σεντ Τζόνστον - Νταντί
Αμπερντίν - Νταντί Γιουνάιτεντ
Σέλτικ-Μάδεργουελ
Σεντ Μίρεν - Κιλμάρνοκ
Ρος Κάουντι - Ινβερνές (αναβλήθηκε)

Πέμπτη 3/1 στις 21:45

Χαρτς - Χιμπέρνιαν

Η επόμενη (23η ) αγωνιστική

Σεντ Μίρεν - Ρος Κάουντι
Μάδεργουελ - Σεντ Τζόνστον
Κιλμάρνοκ - Νταντί Γιουνάιτεντ
Ινβερνές - Αμπερντίν
Χιμπέρνιαν- Ντάντι
Σέλτικ- Χαρτς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x