Αγγλία

Χορεύοντας στη βροχή

Άνοιξαν οι ουρανοί, άνοιξε και η όρεξη των οπαδών της Άρσεναλ για τριάδα! Οι Λονδρέζοι πέρασαν με σκορ 1-0 από την έδρα της Γουίγκαν και ανέβηκαν στην τρίτη θέση, έστω και προσωρινά.

«Επαγγελματική» εμφάνιση από τους παίκτες του Αρσέν Βενγκέρ, ιδιαίτερα καλοί οι «λάτικς».

Σε έναν αγωνιστικό χώρο επέτρεπε το γρήγορο τέμπο εξαιτίας της βροχής, η Άρσεναλ συνέχισε την παράδοση που τη θέλει να περνά με νλικη από το «DW» τις πέντε από τις οχτώ φορές που το έχει επισκεφτεί.

Οι «κανονιέρηδες» έδειξαν σοβαρό πρόσωπο, κατάφεραν να σκοράρουν από το σημείο του πέναλτι με τον Μίκελ Αρτέτα και κράτησαν το προβάδισμα απέναντι σε μια εξαιρετικά μαχητική Γουίγκαν.

Η Άρσεναλ βρίσκεται, πλέον, στην τρίτη θέση και ια κάνει Χριστούγεννα με χαμόγελα, ενώ αντίθετα η Γουίγκαν παρέμεινε στην επικίνδυνη ζώνη και κινδυνεύει να δει τις ομάδες που κυνηγά να ξεφεύγουν.

Το ματς

Οι «λάτικς» απείλησαν από την αρχή, αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν. Οι δύο ομάδες έκλειναν καλά το χώρο μπροστά από τις περιοχές τους και οι διάδρομοι δεν ήταν ανοιχτοί. Στο κέντρο δόθηκαν μάχες σώμα με σώμα, με τα χαφ να έχουν αρκετή δουλειά και τις προσπάθειές τους να αναλώνονται στην εξουδετέρωση του αντιπάλου περισσότερο.

Οι Λονδρέζοι κατάφεραν να σκοράρουν με πέναλτι του Αρτέτα, ο οποίος μετέτρεψε σε γκολ την προσπάθεια που είχε κάνει νωρίτερα ο Θίο Γουόλκοτ, όταν ανατράπηκε. Ο Άγγλος άσος ήταν εξαιρετικός σε ακόμη ένα παιχνίδι και ήταν από τους λίγους παίκτες που κατάφεραν να πάρουν προσπάθειες στο βαρύ τερέν. Η Γουίγκαν θα μπορούσε να είχε σκοράρει εάν ήταν πιο προσεκτική και εάν ο Κονέ ήταν ψύχραιμος στην τελική προσπάθεια.

Οι «λάτικς» μένουν για δεύτερη εβδομάδα στην επικίνδυνη ζώνη και ο Ρομπέρτο Μαρτίνες πρέπει να βρει τον τρόπο που θα ανακάμψει η ομάδα του, ειδικά από την στιγμή που οι άμεσα ανταγωνιστικές ομάδες δείχνουν να βρίσκονται σε άνοδο.


W0-1A www.fasthighlights.com από fasthighlights-2013

Οι συνθέσεις του ματς

Γουίγκαν: Αλ Χάμπσι, Μπόις, Σταμ, Φιγκερόα, ΜακΚάρθι, Τζόουνς, Μαλόνεϊ (Γκόμες 89’), ΜακΆρθουρ, Μποσαζούρ, Κονέ, Ντι Σάντο (ΜακΜάναμαν 76’)

Άρσεναλ: Σέζνι, Σανιά, Μερτεσάκερ, Βερμάελεν, Γκιμπς, Αρτέρα, Γουίλσιρ, Γουόλκοτ, Τσάμπερλείν (Ράμσεϊ 75’), Καθόρλα (Κοσιελνί 90΄), Ποντόλσκι (Κοκλέν 79’)

Αναλυτικά η 18η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ:

Σάββατο 22/12 (17:00)

Γουίγκαν – Άρσεναλ 0-1
(60' πεν. Αρτέτα)

Μάντσεστερ Σίτι – Ρέντινγκ
Νιούκαστλ – ΚΠΡ
Σαουθάμπτον – Σάντερλαντ
Τότεναμ – Στόουκ
Γουέστ Μπρομ – Νόριτς
Γουέστ Χαμ – Έβερτον
Λίβερπουλ – Φούλαμ (19:00)

Κυριακή 23/12

Σουόνσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (15:30)
Τσέλσι – Άστον Βίλα (18:00)

Η επόμενη (19η) αγωνιστική:

Τετάρτη 26/12

Σάντερλαντ-Μάντσεστερ Σίτι (17:00)
Ρέντινγκ-Σουόνσι
ΚΠΡ-Γουέστ Μπρομ
Νόριτς-Τσέλσι
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Νιούκαστλ
Φούλαμ-Σαουθάμπτον
Έβερτον-Γουίγκαν
Άστον Βίλα-Τότεναμ (19:30)
Στόουκ-Λίβερπουλ (21:45)

Πηγή: England365

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x