Stoiximan Super League

Γκαρσία: «Ακόμα δεν έχω πεθάνει…»

Ο Πάμπλο Γκαρσία δήλωσε «παρών»! Ο Ουρουγουανός μέσος βρέθηκε στο ΠΑΟΚ Megastore και ξεκαθάρισε στους φίλους της ομάδας πως έχει ακόμα να προσφέρει πολλά, γι' αυτό και περιμένει πώς και πώς το 2013.

Ο 35χρονος έχει ταλαιπωρηθεί πολύ από τραυματισμούς τη φετινή σεζόν, δείγμα του ότι έχει αγωνιστεί μόλις δύο φορές στη Σούπερ Λίγκα.

Ωστόσο -και παρά τη προχωρημένη (ποδοσφαιρικά) ηλικία του- δεν το βάζει κάτω και στους φίλους του ΠΑΟΚ που πήγαν για να πάρουν ένα αυτόγραφο υποστήριξε πως «ακόμα είναι... ζωντανός», ενώ εμφανίστηκε χαρούμενος που η ομάδα τα πηγαίνει καλά.

Αναλυτικά, όσα είπε ο Πάμπλο Γκαρσία:

«Η χρονιά είναι δύσκολη για μένα, περιμένω το 2013 να είμαι έτοιμος για να βοηθήσω την ομάδα. Με τον κόσμο που έχει εδώ νόμιζα πως είναι ο αποχαιρετισμός. Ακόμη δεν έχω πεθάνει, είμαι ζωντανός... Ο κόσμος μου δίνει δύναμη να κλείσω καλά την χρονιά», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Υποφέρω πολύ που είμαι έξω και που δεν παίζω. Είμαι χαρούμενος για τους νεαρούς που δίνουν το 100%. Είτε είμαι μέσα εγώ, είτε είμαι έξω σημασία έχει η ομάδα να πάει καλά».

«Ξεκίνησε με την ομάδα και θα δώσει την ποιότητα που η ομάδα χρειάζεται. Όλοι όσοι έρχονται πρέπει να δώσουν το κάτι παραπάνω. Να παίξουν για την φανέλα και τον κόσμο», σχολίασε για τη μεταγραφή του Κώστα Κατσουράνη στον ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x