Δελτία Τύπου

Ο Αλέφαντος μιλάει για το Βέροια-Παναθηναϊκός

Μην χάσετε στο απογευματινό «Δοκάρι και Μέσα» ( Αρτ, 18.00) με τον Γιάννη Καρατζαφέρη και καλεσμένο τον Νίκο Αλέφαντο:

Μην χάσετε στο απογευματινό «Δοκάρι και Μέσα» ( Αρτ, 18.00) με τον Γιάννη Καρατζαφέρη και καλεσμένο τον Νίκο Αλέφαντο:

• Πως η «Βασίλισσα του Βορρά» Βέροια «ξεγύμνωσε» τον αγνώριστο ΠΑΟ και τον υποχρέωσε σε ήττα με 3-0 με το σκορ να είναι τιμητικού για τους «πράσινους» με βάση την εικόνα τους στο γήπεδο. Δικαιωμένος δήλωσε ο τεχνικός των γηπεδούχων Καλαϊτζίδης ενώ ανέλαβε την ευθύνη για την εφιαλτική βραδιά ο Χουάν Ρότσα.
• Πως η ΑΕΚ με τον Ατρόμητο έμειναν στο 1-1 με τους Περιστεριώτες να είναι καλύτεροι αλλά άστοχοι στο πρώτο μέρος και στην επανάληψη να προηγείται με την «χρυσή» αλλαγή , τον Αντρέα Σταματή, αλλά να «πληρώνει» την αδυναμία της στις στημένες φάσεις.
• Το «ιδρωμένο» 2ιπλό του Ολυμπιακού στην Νέα Σμύρνη απέναντι στον Πανιώνιο, τις «φωνές» των γηπεδούχων για τον διαιτητή Σπάθα, αλλά και την συνύπαρξη για ένα ημίχρονο του Τζιμπούρ με τον Μήτρογλου στην ίδια 11άδα.
• Ο Κωστής Ραπτόπουλος από την Θεσσαλονίκη αναλύει το 0-0 του Άρη με την Ξάνθη και την προαναγγελία του ΠΑΣ-ΠΑΟΚ με τις πιθανές 11άδες κλπ.
• Στιγμιότυπα και ανάλυση από τον Νίκο Αλέφαντο των αγώνων: Νάπολι- Μπολόνια 2-3, Μάντσεστερ.Γ- Σάντερλαντ 3-1 και Μπαρτσελόνα- Αθλέτικο Μαδρίτης 4-1 αλλά και από τον τελικό του Παγκόσμιου Κυπέλλου Συλλόγων το οποίο κέρδισε η Κορίνθιανς απέναντι στην Τσέλσι (1-0).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x