Δελτία Τύπου

Νέα... από το αγωνιστικό μέτωπο!

Η πρώτη αγωνιστική του N’JOY UNI-League 12 ολοκληρώθηκε και οι ομάδες συνεχίζουν για την 2η με τον ίδιο ενθουσιασμό! Μπορεί και αυτό το σαββατοκύριακο η κακοκαιρία να συνεχίστηκε με πολύ βροχή και χαμηλές θερμοκρασίες αυτό όμως δεν απέτρεψε τις ομάδες να αγωνιστούν.

Η πρώτη αγωνιστική του N’JOY UNI-League 12 ολοκληρώθηκε και οι ομάδες συνεχίζουν για την 2η με τον ίδιο ενθουσιασμό! Μπορεί και αυτό το σαββατοκύριακο η κακοκαιρία να συνεχίστηκε με πολύ βροχή και χαμηλές θερμοκρασίες αυτό όμως δεν απέτρεψε τις ομάδες να αγωνιστούν.

Συγκεκριμένα για την Αθήνα, αν θέλουμε να ξεχωρίσουμε ένα παιχνίδι θα ήταν αυτό με το μεγαλύτερο σασπένς! Η καταρρακτώδης βροχή που ξέσπασε ξαφνικά στο Χαλάνδρι θα μπορούσε να αποτελέσει αιτία για αναβολή του παιχνιδιού Dr. Rockets εναντίον Μπυραϊκού. Οι ομάδες όμως αρνήθηκαν να διακόψουν το παιχνίδι και το αποτέλεσμα αυτού 9-7 υπέρ των Dr. Rockets.

Στην Θεσσαλονίκη την εβδομάδα που διανύσαμε επικράτησε κυριολεκτικά αγωνιστικός οργασμός. Το ένα ματς μετά το άλλο και τα γκολ να πέφτουν βροχή μαζί ...με την πραγματική βροχή! Ενδεικτικά, στην αναμέτρηση Inglorious Bastards εναντίον Ninny Warriors νικητές αναδείχθηκαν οι Ninny Warriors με 17 γκολ (17-2), ενώ στην αναμέτρηση Dalton εναντίον Μακεδόνες Λιβαδίων το σκορ ήταν 3-11 με νίκη των Μακεδόνων Λιβαδίων.

Στον Βόλο η 1η αγωνιστική ολοκληρώνεται αυτήν την εβδομάδα. Εδώ θα ξεχωρίσουμε ένα ματς που σπάνια βλέπουμε τέτοιο αποτέλεσμα: Οι Γατόπαρδοι δυσκολεύτηκαν αφάνταστα εναντίον της Pelazio. Ήταν ένα υπέροχο ματς που έληξε με σκορ 0-0 καθώς η μπάλα δεν κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα. Απ’ό,τι φαίνεται... οι τερματοφύλακες έκαναν καλά την δουλεία τους!

Στο Ηράκλειο είχαμε έναν εντυπωσιακό αγώνα μεταξύ Pastelona και Zapatistas όπου το σκορ ήρθε 4-4 με τη μπάλα να πηγαίνει πάνω κάτω συνεχώς! Στο αγώνα Σαπάκια - Στεφίτες, ...τα Σαπάκια βρέθηκαν απροετοίμαστοι απέναντι σε μία παραδοσιακή δύναμη του N’JOY UNI-League και ηττήθηκαν εν τέλει με ευρύ σκορ.

Σε Ρέθυμνο, Πάτρα, Ιωάννινα και Χαλκίδα θα αναφερθούμε σε επόμενο ρεπορτάζ μας ενώ η Λαμία ξεκινά αγωνιστικές υποχρεώσεις μετά τις διακοπές!

Αφού αναφέραμε τα περί αγώνων ήρθε η ώρα να αναφερθούμε και στους χορηγούς της διοργάνωσης. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το N’JOY UNI-League διεξάγεται υπό την μεγάλη χορηγία του N’JOY και της ΦΑΓΕ. Επαναλαμβάνουμε πως το πιο αγαπητό σοκολατούχο γάλα της αγοράς στέκεται δίπλα στο πιο αγνό κομμάτι του ελληνικού αθλητισμού και αυτό τιμά αφάνταστα την ελληνική εταιρία που μέσα σε τόσο δύσκολους καιρούς αποτελεί λαμπερό παράδειγμα.

Η ANEK LINES η κορυφαία ελληνική ακτοπλοϊκή εταιρία ταξιδεύει τις ομάδες της Κρήτης στην Αθήνα κάθε χρόνο και φυσικά το ίδιο θα κάνει και φέτος, αποδεικνύοντας έμπρακτα την υποστήριξη της στο κοινό των φοιτητών. Τέλος να επισημάνουμε πως η πρωταθλήτρια ομάδα του N’JOY UNI-League προκρίνεται στο miniEURO 2013, το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα minifootball της EMF.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x