Ισπανία

Επαφή του Μουρίνιο με Παρί

Την ώρα που αυξάνεται η αμφισβήτηση στο πρόσωπο του Ζοσέ Μουρίνιο για τις τελευταίες-μέτριες εμφανίσεις της Ρεάλ Μαδρίτης, το γαλλικό περιοδικό «10 Sport» αποκαλύπτει πως υπήρξε μυστική συνάντηση του Πορτογάλου με τον ιδιοκτήτη της Παρί Σεν Ζερμέν – Ταμίμ Μπιν Χαμάντ Αλ Τανί. Οι δύο πλευρές φέρονται να συζήτησαν το ενδεχόμενο ο 49χρονος προπονητής να αναλάβει την ερχόμενη σεζόν τους πρωτευουσιάνους, αν και ο Κάρλο Αντσελότι ήταν σε πρώτο πλάνο για την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Την ώρα που αυξάνεται η αμφισβήτηση στο πρόσωπο του Ζοσέ Μουρίνιο για τις τελευταίες-μέτριες εμφανίσεις της Ρεάλ Μαδρίτης, το γαλλικό περιοδικό «10 Sport» αποκαλύπτει πως υπήρξε μυστική συνάντηση του Πορτογάλου με τον ιδιοκτήτη της Παρί Σεν Ζερμέν – Ταμίμ Μπιν Χαμάντ Αλ Τανί.

Οι δύο πλευρές φέρονται να συζήτησαν το ενδεχόμενο ο 49χρονος προπονητής να αναλάβει την ερχόμενη σεζόν τους πρωτευουσιάνους, αν και ο Κάρλο Αντσελότι ήταν σε πρώτο πλάνο για την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Βασικός υποψήφιος ήταν ο Πεπ Γκουαρντιόλα, δεύτερος ο Μουρίνιο και τρίτος ο Αρσέν Βενγκέρ. Μετά το τετ-α-τετ που φέρονται να είχαν ο Άραβας επιχειρηματίας με τον «special one» ο τελευταίος έγινε πρώτος στόχος της Παρί.

Ο Μουρίνιο δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2016 με τους πρωταθλητές Ισπανίας, όμως έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία ότι υπάρχει συμφωνία με τους Γάλλους. Η συγκεκριμένη πληροφορία ήρθε στο προσκήνιο την ίδια μέρα που αναμένεται ο Φλορεντίνο Πέρεθ να εκφράσει δημόσια τη στήριξή του στο πρόσωπο του Πορτογάλου τεχνικού.

Πρόθεση του προέδρου των «μερένχες» είναι να υπενθυμίσει ότι ο 49χρονος προπονητής είναι ο μοναδικός αυτή τη στιγμή που μπορεί να διατηρήσει την ομάδα στον δρόμο επιτυχιών και το συμβόλαιό του λήγει το 2016.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x