Ιταλία

Την απέκλεισε… σιτσιλιάνικα

Πρόκριση με τρόπο… σιτσιλιάνικο πήρε η Κατάνια στην έδρα της Πάρμα για την φάση των «16» του Coppa Italia, καθώς επικράτησε στη διαδικασία των πέναλτι 4-3 (1-1 κ.α). Οι Σικελοί ήταν πιο ψύχραιμοι στην ψυχοφθόρο διαδικασία και κατάφεραν να περάσουν στην επόμενη φάση του θεσμού. Μοιραίος για τους γηπεδούχους ο Παλέτα, ενώ ήρωας για τους νικητές, ο Μαρκέζε, που ευστόχησε στο τελευταίο πέναλτι. Ο Νίνης αγωνίστηκε σε όλο το παιχνίδι και ευστόχησε και στο τέταρτο πέναλτι της ομάδας του.

Πρόκριση με τρόπο… σιτσιλιάνικο πήρε η Κατάνια στην έδρα της Πάρμα για την φάση των «16» του Coppa Italia, καθώς επικράτησε στη διαδικασία των πέναλτι 4-3 (1-1 κ.α).

Οι Σικελοί ήταν πιο ψύχραιμοι στην ψυχοφθόρο διαδικασία και κατάφεραν να περάσουν στην επόμενη φάση του θεσμού.

Μοιραίος για τους γηπεδούχους ο Παλέτα, ενώ ήρωας για τους νικητές, ο Μαρκέζε, που ευστόχησε στο τελευταίο πέναλτι.

Ο Νίνης αγωνίστηκε σε όλο το παιχνίδι και ευστόχησε και στο τέταρτο πέναλτι της ομάδας του.

Η Πάρμα ήθελε την πρόκριση στους «8» της διοργάνωσης, μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ με τον Παμπόν στο 12ο λεπτό. Η απάντηση των Σικελών ήταν άμεση και στο 19’ έφτασαν στην ισοφάριση με τον Λόντι να ευστοχεί από το σημείο του πέναλτι. Στη συνέχεια και οι δύο ομάδες προσπάθησαν για τη νίκη, ωστόσο, δεν κατάφεραν να πετύχουν κάποιο τέρμα ούτε στην κανονική διάρκεια, ούτε στην παράταση, με αποτέλεσμα να φτάσουμε στα πέναλτι. Εκεί οι Σικελοί ήταν πιο ψύχραιμοι και πήραν με σκορ 4-3 την μεγάλη πρόκριση.

Επιμέλεια: Άλκης Κακολύρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x