Δελτία Τύπου

«Φλόγα Αγάπης» στον Πειραιά

Για την πρωτοβουλία του Δήμου Πειραιά που σε αυτές τις δύσκολες στιγμές βρίσκεται στο πλευρό όσων χρειάζονται βοήθεια μίλησε στο NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και τους Μπάμπη Χριστόγλου και Μιχάλη Λεάνη ο Αντώνης Θεοδώρου. Ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος αθλητισμού του δήμου μίλησε για την λαμπαδηδρομία «ΦΛΟΓΑ ΑΓΑΠΗΣ» που σκοπό έχει να συγκεντρώσει τρόφιμα.

Για την πρωτοβουλία του Δήμου Πειραιά που σε αυτές τις δύσκολες στιγμές βρίσκεται στο πλευρό όσων χρειάζονται βοήθεια μίλησε στο NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και τους Μπάμπη Χριστόγλου και Μιχάλη Λεάνη ο Αντώνης Θεοδώρου.

Ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος αθλητισμού του δήμου μίλησε για την λαμπαδηδρομία «ΦΛΟΓΑ ΑΓΑΠΗΣ» που σκοπό έχει να συγκεντρώσει τρόφιμα.

Η ώρα εκκίνησης στη «ΦΛΟΓΑ ΑΓΑΠΗΣ» είναι 10:30 πμ, από το Δημαρχείο Πειραιά και η διαδρομή είναι: Δημαρχείο Πειραιά, Ηρώων Πολυτεχνείου, 2ας Μεραρχίας , Ακτή Μιαούλη, Μαρίας Χατζηκυριάκου, Λεωφόρος Χατζηκυριάκου, Ηρώων Πολυτεχνείου, 2ας Μεραρχίας, Γρηγορίου Λαμπράκη, Δημοκρατίας, Πλατεία Κοραή.

Στην εκδήλωση μπορούν να συμμετέχουν άτομα κάθε ηλικίας. Τα τρόφιμα θα συγκεντρωθούν σε ειδικό περίπτερο του Ερυθρού Σταυρού, μπροστά από το Δημαρχείο. Τα τρόφιμα θα διατεθούν από τον Ερυθρό Σταυρό και τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου, σε δημότες που αντιμετωπίζουν προβλήματα διαβίωσης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x