Ισπανία

Το σχέδιο για τον Ρονάλντο

Τέλος στο κεφάλαιο της δυσαρέσκειας του Κριστιάνο Ρονάλντο είναι έτοιμος να βάλει ο Φλορεντίνο Πέρεθ, σύμφωνα με αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της Marca. Το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει ότι ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης γνωρίζει την αξία του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού και θέλει να έχει αίσιο τέλος η συγκεκριμένη υπόθεση.

Τέλος στο κεφάλαιο της δυσαρέσκειας του Κριστιάνο Ρονάλντο είναι έτοιμος να βάλει ο Φλορεντίνο Πέρεθ, σύμφωνα με αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της Marca.

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει ότι ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης γνωρίζει την αξία του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού και θέλει να έχει αίσιο τέλος η συγκεκριμένη υπόθεση.

Όλο αυτό το διάστημα έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία ότι ο 27χρονος παίκτης έχει εκφράσει την επιθυμία να αποχωρήσει από τη «βασίλισσα», επειδή δεν έχει τη στήριξη που τυγχάνουν ο Λιονέλ Μέσι και οι υπόλοιποι παίκτες της Μπαρτσελόνα από τη διοίκηση του καταλανικού συλλόγου.

Έτσι ο ισχυρός άνδρας των πρωταθλητών Ισπανίας θα συνοδεύσει τον Ρονάλντο στο γκαλά της FIFA, όπου υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να αναδειχθεί καλύτερος ποδοσφαιριστής για το 2012.

Επίσης, είχε γραφτεί ότι ο Πορτογάλος έχει δεχθεί «λευκή» επιταγή από την Ανζί του Ρομπέρτο Κάρλος και την Παρί Σεν Ζερμέν, κάτι που προλαβαίνει ο Πέρεθ λέγοντας «ναι» σε όλες τις οικονομικές αξιώσεις του διεθνούς άσου.

Η τακτική του προέδρου της Ρεάλ με τον Ρονάλντο μοιάζει αρκετά με εκείνη του Σάντρο Ροσέλ με τον Λιονέλ Μέσι, στον οποίο του παρέχει ότι του ζητήσει.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x