Stoiximan Super League

Ελευθερόπουλος: «Επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα»

Το σύνθημα για την κυριακάτικη αναμέτρηση με την Skoda στην Ξάνθη έδωσε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, μιλώντας στους ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου στη χθεσινή του ομιλία. Το παιχνίδι με τους Ακρίτες είναι πολύ σημαντικό για τους «κυανέρυθρους» τόσο από βαθμολογικής και από ψυχολογικής πλευράς.

Το σύνθημα για την κυριακάτικη αναμέτρηση με την Skoda στην Ξάνθη έδωσε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, μιλώντας στους ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου στη χθεσινή του ομιλία.

Το παιχνίδι με τους Ακρίτες είναι πολύ σημαντικό για τους «κυανέρυθρους» τόσο από βαθμολογικής και από ψυχολογικής πλευράς. Και αυτό θέλησε να τονίσει ο 36χρονος προπονητής στους νεαρούς παίκτες, οι οποίοι τώρα αρχίζουν να διαμορφώνουν ποδοσφαιρικό χαρακτήρα.

«Πρέπει να επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα», ήταν η αναφορά-προτροπή του Ελευθερόπουλου προς τους παίκτες του. Ο «Ελέ» έχει, πάντως, πράγματα να σκεφθεί για το πώς θα παρατάξει την ομάδα του στην αναμέτρηση στα Πηγάδια.

Εν τω μεταξύ, χθες το βράδυ ολοκληρώθηκε το θέμα του «Απήλιον». Τόσο η ΠΑΕ Πανιώνιος όσο και ο Κωνσταντίνος Τσακίρης υπέγραψαν το νέο συμβόλαιο διάρκειας ενάμιση έτους και πλέον η διαχείριση πέρασε στα χέρια του συλλόγου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x