Stoiximan Super League

Εισηγήθηκε «Κατσούρ» ο Βρύζας

Την απόκτηση του Κώστα Κατσουράνη φέρεται να εισηγήθηκε ο Ζήσης Βρύζας στην πρόσφατη μεταγραφική σύσκεψη του ΠΑΟΚ που έλαβε χώρα στα γραφεία της Τούμπας. Ο πρόεδρος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ υπολογίζει στην πείρα και στην πολυσύνθετη παρουσία του διεθνούς χαφ μέσα στο γήπεδο. Ο 33χρονος παίκτης μπορεί να δώσεις λύσεις στον άξονα τόσο ανασταλτικά όσο και δημιουργικά ή να παίξει ως στόπερ στην άμυνα.

Την απόκτηση του Κώστα Κατσουράνη φέρεται να εισηγήθηκε ο Ζήσης Βρύζας στην πρόσφατη μεταγραφική σύσκεψη του ΠΑΟΚ που έλαβε χώρα στα γραφεία της Τούμπας.

Ο πρόεδρος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ υπολογίζει στην πείρα και στην πολυσύνθετη παρουσία του διεθνούς χαφ μέσα στο γήπεδο. Ο 33χρονος παίκτης μπορεί να δώσεις λύσεις στον άξονα τόσο ανασταλτικά όσο και δημιουργικά ή να παίξει ως στόπερ στην άμυνα.

Ωστόσο, όπως γράφει η εφημερίδα «Goal News», ο Γιώργος Δώνης δεν είδε με καλό μάτι το συγκεκριμένο ενδεχόμενο, αφού θεωρεί ότι στη συγκεκριμένη θέση υπάρχουν πολλές λύσεις: Λάζαρ, Φωτάκης, Γκαρσία και οι ανερχόμενοι Κάτσε και Πέλκας.

Αντ’ αυτού ο 43χρονος προπονητής προτιμάει να γίνουν δύο μεταγραφές μεσοεπιθετικών και να ανανεωθεί το συμβόλαιο του Φωτάκη. Επίσης, ο Έλληνας προπονητής θέλει να γίνει κίνηση για κλασικό σέντερ μπακ και όχι κάποιον που μπορεί να αγωνιστεί και σε αυτή τη θέση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x