Stoiximan Super League

«Μην αφήσετε την αδικία να σας νικήσει»

Πιο δυνατούς θέλει να δει τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, ο Χουάν Ραμόν Ρότσα, μετά την ήττα (2-1) από τον Πλατανιά, αλλά πολύ περισσότερο, μετά την αδικία που βίωσαν οι «πράσινοι». Οι παίκτες ήταν απογοητευμένοι στην προπόνηση της Δευτέρας και γι' αυτό, ο Αργεντινός προπονητής της ομάδας προσπάθησε να τους ανυψώσει το ηθικό. Έτοιμος για το ντεμπούτο με τη φανέλα του «τριφυλλιού» ο Σο!

Πιο δυνατούς θέλει να δει τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, ο Χουάν Ραμόν Ρότσα, μετά την ήττα (2-1) από τον Πλατανιά, αλλά πολύ περισσότερο, μετά την αδικία που βίωσαν οι «πράσινοι».

Οι παίκτες ήταν απογοητευμένοι στην προπόνηση της Δευτέρας και γι' αυτό, ο Αργεντινός προπονητής της ομάδας προσπάθησε να τους ανυψώσει το ηθικό.

«Ξέρω ότι αισθάνεστε απογοητευμένοι από την αδικία που έχετε υποστεί, ειδικά επειδή δεν είναι η πρώτη φέτος. Όμως δεν πρέπει να το αφήσετε να σας νικήσει. Οι αδικίες πρέπει να μας δυναμώσουν. Πρέπει να προσπαθήσουμε να γίνουμε πιο σκληροί και να χρησιμοποιήσουμε την αδικία υπέρ μας» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Οφείλουμε να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά. Τα παιχνίδια είναι συνεχόμενα και δεν έχουμε χρόνο να σταθούμε άλλο στο ματς με τον Πλατανιά. Είμαστε υποχρεωμένοι να αφοσιωθούμε στην Προοδευτική και μετά στον Πανιώνιο. Παραδοσιακά, η Νέα Σμύρνη είναι δύσκολη έδρα για τον Παναθηναϊκό».

Έτοιμος για το ντεμπούτο ο Σο

Κι όμως! Ο Χαμπίμπ Σο ξεπέρασε πλήρως τη θλάση που τον ταλαιπωρούσε... από το καλοκαίρι και θα κάνει ντεμπούτο με τη φανέλα του Παναθηναϊκού κόντρα στην Προοδευτική!

Ο υψηλόσωμος μέσος που αποκτήθηκε τελευταίος στη θερινή μεταγραφική περίοδο, πέρασε τη Δευτέρα από ιατρικές εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί αν είναι απόλυτα υγιής και έτοιμος να αγωνιστεί με την πράσινη φανέλα!

Ο γιατρός του «τριφυλλιού», Παναγιώτης Κουλουμέντας έδωσε το «ok» στον Χουάν Ραμόν Ρότσα και αυτός σκοπεύει να τον χρησιμοποιήσει για 45 λεπτά στο παιχνίδι Κυπέλλου, την Πέμπτη, απέναντι στην Προοδευτική.

Αφενός, θα πάρει χρόνο συμμετοχής και αφετέρου, δεν θα επιβαρυνθεί έπειτα από τόσο μεγάλη περίοδο απραξίας.

Κώστας Ζάλιαρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x