sport-fm.gr ΘΕΜΑ

Ο «δράκος» της ανατροπής (video)

Δεν μπορεί! Έχει το κοκαλάκι της νυχτερίδας… Για μία ακόμη φορά ομάδα του Παναγιώτη Γιαννάκη «σκάρωσε» μία απίθανη ανατροπή. Αυτή τη φορά δεν ήταν η Εθνική, αλλά η Λιμόζ, που χθες επικράτησε 67-66 της Πουατιέ για τη γαλλική λίγκα με τρίποντο του Κάιλ ΜακΑλάρνεϊ στην εκπνοή κι ενώ 24’’ πριν το τέλος ήταν στο -4. Το www.sport-fm.gr σάς παρουσιάζει τη χθεσινή ανατροπή και σας θυμίζει μεγάλες «επιστροφές» των ομάδων του «δράκου».

Δεν μπορεί! Έχει το κοκαλάκι της νυχτερίδας… Για μία ακόμη φορά ομάδα του Παναγιώτη Γιαννάκη «σκάρωσε» μία απίθανη ανατροπή. Αυτή τη φορά δεν ήταν η Εθνική, αλλά η Λιμόζ, που χθες επικράτησε 67-66 της Πουατιέ για τη γαλλική λίγκα με τρίποντο του Κάιλ ΜακΑλάρνεϊ στην εκπνοή κι ενώ 24’’ πριν το τέλος ήταν στο -4.

Το www.sport-fm.gr σάς παρουσιάζει τη χθεσινή ανατροπή και σας θυμίζει τις μεγάλες «επιστροφές» των ομάδων του Παναγιώτη Γιαννάκη:



Ο «δράκος» είναι μετρ της ανατροπής και το’ χει αποδείξει πολλάκις από τον πάγκο της Εθνικής.

Ποιος ξεχνά τον ημιτελικό του Ευρωμπάσκετ του 2005, όταν από το 62-55 στα 47’’ πριν το τέλος, η «επίσημη αγαπημένη» έφτασε στο 67-66 με τρίποντο του Δημήτρη Διαμαντίδη στην εκπνοή και εν συνεχεία στο τρόπαιο…



Ή ένα χρόνο μετά την ανατροπή στο Μουντομπάσκετ της Ιαπωνίας απέναντι στην Αυστραλία, από το 69-66 στα 19’’ πριν τη λήξη με τρίποντα από Αντώνη Φώτση και Νίκο Ζήση…



Ή-τέλος-τον προημιτελικό του Ευρωμπάσκετ του 2007, όταν από το 61-49 στα 2:43 για το φινάλε έκανε επική αντεπίθεση που ολοκληρώθηκε με καλάθι του Θοδωρή Παπαλουκά (63-62) και πέρασε στην τετράδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x