Stoiximan Super League

Γαϊτάνος μέχρι νεωτέρας

Από το βράδυ της Κυριακής ο Νίκος Καρύδας αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της Βέροιας, καθώς λόγω των κακών αποτελεσμάτων της ομάδας υπέβαλε την παραίτησή. Ωστόσο, η ζωή για έναν σύλλογο δεν σταματάει σε μία αποχώρηση προπονητή, αλλά συνεχίζεται. Η προπόνηση της Δευτέρας για την «βασίλισσα του Βορρά» πραγματοποιήθηκε υπό τις οδηγίες του Στέφανου Γαϊτάνου, τεχνικού των νέων της ομάδας, ο οποίος κλήθηκε να καλύψει προσωρινά το κενό που άφησε ο Καρύδας.

Από το βράδυ της Κυριακής ο Νίκος Καρύδας αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της Βέροιας, καθώς λόγω των κακών αποτελεσμάτων της ομάδας υπέβαλε την παραίτησή.

Ωστόσο, η ζωή για έναν σύλλογο δεν σταματάει σε μία αποχώρηση προπονητή, αλλά συνεχίζεται.

Η προπόνηση της Δευτέρας για την «βασίλισσα του Βορρά» πραγματοποιήθηκε υπό τις οδηγίες του Στέφανου Γαϊτάνου, τεχνικού των νέων της ομάδας, ο οποίος κλήθηκε να καλύψει προσωρινά το κενό που άφησε ο Καρύδας.

Η λύση του Γαϊτάνου, όπως προκύπτει από τη Βέροια, είναι προσωρινή μέχρι ο σύλλογος να προχωρήσει στην πρόσληψη νέου τεχνικού, ο οποίος θα είναι ο τρίτος που θα κάτσει στον πάγκο της «βασίλισσας του Βορρά» τη φετινή σεζόν. Κατά τα άλλα η σημερινή προπόνηση περιελάμβανε αποθεραπεία και χαλάρωμα για τους παίκτες μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x