Ισπανία

Παρίσι μέσω Λονδίνου ο Μουρίνιο

Στο Λονδίνο επιθυμεί να μετακομίσει ο Ζοσέ Μουρίνιο την επόμενη σεζόν, σύμφωνα με δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου. Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν είναι χαρούμενος στη Ρεάλ Μαδρίτης, έχοντας στο μυαλό του την Τσέλσι και η κόρη του να σπουδάσει τη νέα χρονιά στην αγγλική πρωτεύουσα. Την ίδια ώρα, η ισπανική εφημερίδα «AS» αναφέρει ότι ο 49χρονος προπονητής θα μπορούσε να πάει στο Λονδίνο και να παίρνει το τρένο (δύο ώρες απόσταση) για να πηγαίνει στις προπονήσεις της Παρί Σεν Ζερμέν.

Στο Λονδίνο επιθυμεί να μετακομίσει ο Ζοσέ Μουρίνιο την επόμενη σεζόν, σύμφωνα με δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν είναι χαρούμενος στη Ρεάλ Μαδρίτης, έχοντας στο μυαλό του την Τσέλσι και η κόρη του να σπουδάσει τη νέα χρονιά στην αγγλική πρωτεύουσα.

Την ίδια ώρα, η ισπανική εφημερίδα «AS» αναφέρει ότι ο 49χρονος προπονητής θα μπορούσε να πάει στο Λονδίνο και να παίρνει το τρένο (δύο ώρες απόσταση) για να πηγαίνει στις προπονήσεις της Παρί Σεν Ζερμέν.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που προκύπτει θέμα με τον Μουρίνιο και τον γαλλικό σύλλογο, στον οποίο παρουσιάζεται ως βασικός υποψήφιος να ηγηθεί το πλάνο της επόμενης σεζόν.

Ο ιδιοκτήτης των πρωτευουσιάνων, Αλ Τανί, θέλει να κατακτήσει Champions League και στο μυαλό του βρίσκεται πάντα η περίπτωση του Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος και εκείνος παρουσιάζεται τις τελευταίες μέρες ενοχλημένος από ορισμένες κινήσεις της διοίκησης της Ρεάλ Μαδρίτης.

Στην Παρί φέρονται να βασίζονται στα χρήματα που διαθέτει και στο γεγονός ότι ο Μουρίνιο είναι στο επίκεντρο από τα σχόλιο του ισπανικού Τύπου, ενώ οι παράγοντες της ομάδας παρουσιάζονται απαθής.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x