Δελτία Τύπου

Εκπλήξεις και ανατροπές στο Ανεξάρτητο!

Επικεφαλής τέθηκε η Cobra στην A' κατηγορία της Ένωσης Ανεξάρτητων με διαφορά τριών βαθμών από τις τέσσερις ομάδες που ακολουθούν (με 19 βαθμούς).

Επικεφαλής τέθηκε η Cobra στην A' κατηγορία της Ένωσης Ανεξάρτητων με διαφορά τριών βαθμών από τις τέσσερις ομάδες που ακολουθούν (με 19 βαθμούς).

Έχασε την ευκαιρία ο Μαύρος Αετός να αναρριχηθεί κι αυτός στην πρώτη θέση χάνοντας από μια Δυναμό σε πτώση, που όμως τον νίκησε με 0-2, ενώ και η Ολυμπιάδα σκόνταψε και πάλι φέρνοντας ισοπαλία με τον Πανελλήνιο (1-1) σε ένα παιχνίδι από το οποίο έπρεπε να είχε φύγει νικήτρια αν ήθελε να συνεχίσει να έχει βλέψεις για την κορυφή.

Τέλος, αίσθηση έκανε η ήττα σοκ της Παγκρητίου από την ουραγό Δόξα Ν. Σμύρνης με 1-2 που την έφερε στη δεύτερη θέση.

Στην Β' κατηγορία η Αθήνα 2005 συνέχισε με νίκη, μόνη αήττητη επί εννέα αγωνιστικές και οι Rossoneri ανέβηκαν στη δεύτερη θέση μετά το 1-1 της Friends Club με τoν Απόλλωνα Κυψέλης (το παιχνίδι βιντεοσκοπήθηκε και θα μεταδοθεί από το Anexartito.gr).

Ο Άτταλος συνέχισε με νίκη επί του Αίαντα που προβληματίζεται αγωνιστικά και είχε χάσει και τον εξ αναβολής αγώνα της Πέμπτης με την Alimunda με 4-2 κάνοντας δυο ήττες σε τέσσερις ημέρες.

Η μεγάλη έκπληξη ήρθε από τον Απόλλωνα Καισαριανής που υποχρέωσε σε ήττα την Βάρκιζα με 3-1 και σκόρπισε χαμόγελα στους υπευθύνους της ομάδας.

Στη Γ' κατηγορία όλοι οι πρωτοπόροι σκόνταψαν και έμεινε μόνη πρώτη (από την τέταρτη θέση) η Rainbow με 22 βαθμούς και έναν αγώνα λιγότερο. Ακολουθεί με έναν βαθμό διαφορά η Sierra Μαέστρα που ήρθε ισόπαλη (1-1) με τα Σκαθάρια.

Βροχή τα γκολ στο ΑΕΚ '96-Μπόκα Juniors (5-4) και νίκη έκπληξη της Αγροτικής (2-1) επί των Αδέσποτων που μέχρι εκείνη τη στιγμή φιγουράριζαν στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x