Stoiximan Super League

Πάλι ατομικό ο Γεωργέας

Για ακόμα μια ημέρα ο Νίκος Γεωργέας ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και οι πιθανότητες να ενισχύσει τις προσπάθειες της Βέροιας κόντρα στον Άρη την προσεχή Δευτέρα, ολοένα και μειώνονται. Ο αμυντικός της «βασίλισσας του βορρά» ταλαιπωρείται ακόμα από τραυματισμό για αυτό συνεχίζει να προπονείται μόνος του. Τα ευχάριστα για τον Νίκο Καρύδα δεν έρχονται ούτε από το άλλο «μέτωπο» τραυματισμού.

Για ακόμα μια ημέρα ο Νίκος Γεωργέας ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και οι πιθανότητες να ενισχύσει τις προσπάθειες της Βέροιας κόντρα στον Άρη την προσεχή Δευτέρα, ολοένα και μειώνονται.

Ο αμυντικός της «βασίλισσας του βορρά» ταλαιπωρείται ακόμα από τραυματισμό για αυτό συνεχίζει να προπονείται μόνος του. Τα ευχάριστα για τον Νίκο Καρύδα δεν έρχονται ούτε από το άλλο «μέτωπο» τραυματισμού.

Ο Μπεθέρα συνεχίζει να κάνει θεραπεία, καθώς ακόμα δεν έχει επανέλθει και είναι δύσκολο να βρίσκεται στα πλάνα του προπονητή του για το παιχνίδι με τους Θεσσαλονικείς.

Κατά τα άλλα, η προπόνηση της Πέμπτης στις εγκαταστάσεις του Ταγαροχωρίου περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής και ταχυδύναμης. Την Παρασκευή εκ νέου προπόνηση, το πρωί στις 11:00.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x