Ιταλία

Πολύ μεγάλος για την Παλέρμο ο Τρεζεγκέ

Τα δημοσιεύματα που θέλουν την Παλέρμο να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Νταβίντ Τρεζεγκέ διέψευσε ο Μαουρίτσιο Τζαμπαρίνι. Ο πρώην επιθετικός της Γιουβέντους που αγωνίζεται στην Ρίβερ Πλέιτ αναπτύχθηκε φημολογία ότι παρακολουθείται από τον σύλλογο της Σικελίας, αλλά ο πρόεδρος έβαλε τέλος σε αυτά τα σενάρια.

Τα δημοσιεύματα που θέλουν την Παλέρμο να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Νταβίντ Τρεζεγκέ διέψευσε ο Μαουρίτσιο Τζαμπαρίνι.

Ο πρώην επιθετικός της Γιουβέντους που αγωνίζεται στην Ρίβερ Πλέιτ αναπτύχθηκε φημολογία ότι παρακολουθείται από τον σύλλογο της Σικελίας, αλλά ο πρόεδρος έβαλε τέλος σε αυτά τα σενάρια.

«Ο Τρεζεγκέ δεν έρχεται εδώ», ανέφερε αρχικά ο ισχυρός άνδρας της ιταλικής ομάδας στο Sky Sport Italia και πρόσθεσε: «Δεν υπάρχει κάποιος επιθετικός πάνω από 30 ετών που να τον έχω φέρει σε αυτή την ομάδα».

Ο Τρεζεγκέ, ο οποίος είναι 35 ετών, ψάχνεται για να επιστρέψει στην Ευρώπη, αν και τον περασμένο Ιανουάριο πήγε στην Αργεντινή. Ο πρώην διεθνής φορ έπαιξε για 11 ολόκληρα χρόνια στη «Γηραιά Κυρία».

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x