Ισπανία

«Ντίσνεϊλαντ η Ισπανία σε σχέση με την Αργεντινή!»

Παντελώς ασυγκίνητο φαίνεται πως αφήνουν τον Ντιέγκο Σιμεόνε οι αποδοκιμασίες που δέχεται ο Κριστιάνο Ρονάλντο από τους οπαδούς των αντιπάλων της Ρεάλ Μαδρίτης στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. Όταν ρωτήθηκε σχετικά, ο τεχνικός της Ατλέτικο Μαδρίτης υποστήριξε πως τα γήπεδα της Ισπανίας μοιάζουν με παιδική χαρά σε σχέση με όσα συμβαίνουν στα αντίστοιχα της Αργεντινής.

Παντελώς ασυγκίνητο φαίνεται πως αφήνουν τον Ντιέγκο Σιμεόνε οι αποδοκιμασίες που δέχεται ο Κριστιάνο Ρονάλντο από τους οπαδούς των αντιπάλων της Ρεάλ Μαδρίτης στην Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Όταν ρωτήθηκε σχετικά, ο τεχνικός της Ατλέτικο Μαδρίτης υποστήριξε πως τα γήπεδα της Ισπανίας μοιάζουν με παιδική χαρά σε σχέση με όσα συμβαίνουν στα αντίστοιχα της Αργεντινής.

«Ξέρετε πώς είναι στην Αργεντινή;» αναρωτήθηκε ο Σιμεόνε όταν τού τέθηκε το θέμα… Κριστιάνο.

«Δεν μπορείτε ούτε να φανταστείτε γιατί εδώ είναι σαν να πηγαίνετε στο θέατρο. Συγκριτικά με την Αργεντινή εδώ είναι Ντίσνεϊλαντ!».

Ο 42χρονος προπονητής ρωτήθηκε και για τις επιδόσεις του Ρανταμέλ Φαλκάο: «Συνεχίζει εδώ την πορεία που ξεκίνησε στην Πόρτο. Είναι ο καλύτερος επιθετικός στον κόσμο και είμαστε τυχεροί που τον έχουμε», ανέφερε ο Σιμεόνε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x