Stoiximan Super League

Με επιθετική φιλοσοφία στην Κρήτη

Την εμφάνιση του β’ ημιχρόνου, ειδικά στο τελευταίο 25λεπτο της αναμέτρησης, κόντρα στη Λάτσιο θέλει ο Ζεσουάλντο Φερέιρα να επαναλάβει ο Παναθηναϊκός στο αυριανό παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Αυτό περιμένει να δει ο Πορτογάλος τεχνικός από τους παίκτες απέναντι στους Κρητικούς, αν και αναμένεται να κάνει κάποιες διαφοροποιήσει στο αρχικό σχήμα του «τριφυλλιού». Ο Φουρλάνος, ο οποίος ξεκίνησε βασικός την Πέμπτη, θα μείνει εκτός στον αγώνα της Κρήτης. Κάτι ανάλογο αναμένεται να συμβεί με τον Φορναρόλι.

Την εμφάνιση του β’ ημιχρόνου, ειδικά στο τελευταίο 25λεπτο της αναμέτρησης, κόντρα στη Λάτσιο θέλει ο Ζεσουάλντο Φερέιρα να επαναλάβει ο Παναθηναϊκός στο αυριανό παιχνίδι στην έδρα του ΟΦΗ.

Αυτό περιμένει να δει ο Πορτογάλος τεχνικός από τους παίκτες απέναντι στους Κρητικούς, αν και αναμένεται κάνει κάποιες διαφοροποιήσει στο αρχικό σχήμα του «τριφυλλιού».

Ο Σπύρος Φουρλάνος, ο οποίος ξεκίνησε βασικός την Πέμπτη, θα μείνει εκτός στον αγώνα της Κρήτης. Κάτι ανάλογο αναμένεται να συμβεί και με τον Μπρούνο Φορναρόλι.

Στη θέση τους θα παίξουν ο Κουίνσι και ο Χοσέ Τοτσέ, οι οποίοι μπήκαν στον αγώνα με τους Ιταλούς και άλλαξαν την εικόνα της ομάδας.

Εκείνο που περιμένει ο Φερέιρα να δει είναι ο Παναθηναϊκός να κυριαρχήσει από το πρώτο λεπτό του αγώνα και να προσπαθήσει να «σπάσει» την άμυνα του ΟΦΗ, ο οποίος αναμένεται να κλειστεί στα μετόπισθεν.

Ο 66χρονος προπονητής αναμένεται να παρατάξει με σύστημα 4-2-3-1, με σαφώς πιο επιθετικούς προσανατολισμούς. Την «πράσινη» εστία θα υπερασπιστεί ο Καρνέζης, ο οποίος μπροστά του θα έχει – από δεξιά προς αριστερά – τους Σεϊταρίδη, Πίντο, Βελάσκες και Σπυρόπουλο. Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Βιτόλο και ο Ζέκα. Πιο μπροστά θα παίξουν οι Σισοκό, Χριστοδουλόπουλος και Κουίνσι. Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Τοτσέ.

Ο Φερέιρα δεν υπολογίζει τον Βύντρα, ο οποίος δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του και δεν θα ταξιδέψει στην Κρήτη. Στην Αθήνα θα μείνουν, επίσης, ο Τριανταφυλλόπουλος, ο Μπουμσόνγκ και ο Σο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x