Stoiximan Super League

«Πονοκεφαλιάζει» ο Αναστόπουλος

Κρύος ιδρώτας έχει πιάσει τον προπονητή του ΟΦΗ, Νίκο Αναστόπουλο, καθώς ούτε στην προπόνηση της Παρασκευής (26/10) οι Στέφανος Γουναρίδης και Μίρνες Σίσιτς δεν προπονήθηκαν με την υπόλοιπη ομάδα. Ο πρώτος αν και δεν πόναγε τόσο στους προσαγωγούς όσο την Πέμπτη (25/10) έκανε ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Σλοβένος έκανε θεραπεία και η συμμετοχή στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είναι για την ώρα αμφίβολη.

Κρύος ιδρώτας έχει πιάσει τον προπονητή του ΟΦΗ, Νίκο Αναστόπουλο, καθώς ούτε στην προπόνηση της Παρασκευής (26/10) οι Στέφανος Γουναρίδης και Μίρνες Σίσιτς δεν προπονήθηκαν με την υπόλοιπη ομάδα.

Ο πρώτος αν και δεν πόναγε τόσο στους προσαγωγούς όσο την Πέμπτη (25/10) έκανε ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Σλοβένος έκανε θεραπεία και η συμμετοχή στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είναι για την ώρα αμφίβολη.

Εκτός από τους δύο προαναφερθέντες από την προπόνηση της Παρασκευής έλειπε και ο Φίλιππος Σαχσανίδης, ο οποίος δεν έχει καταφέρει ακόμη να ξεπεράσει πλήρως την γρίπη που τον ταλαιπωρεί τις τελευταίες μέρες.

Θέμης Λιουδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x