Stoiximan Super League

Κάτσε… κάτω να τα βρούμε!

Να… αποκαταστήσουν τον Έργκους Κάτσε, τον νεαρό που έχει κλέψει τις εντυπώσεις θέλουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ. Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μέχρι σήμερα αμείβεται με το βασικό μισθό και οι δύο πλευρές δείχνουν τη διάθεση να τα βρουν σε επέκταση συμβολαίου τριετούς διάρκειας. Για προφορική συμφωνία κάνουν λόγο πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη.

Να… αποκαταστήσουν τον Έργκους Κάτσε, τον νεαρό που έχει κλέψει τις εντυπώσεις θέλουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ. Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μέχρι σήμερα αμείβεται με το βασικό μισθό και οι δύο πλευρές δείχνουν τη διάθεση να τα βρουν σε επέκταση συμβολαίου τριετούς διάρκειας.

Βέβαια για την ώρα φαίνεται να υπάρχει αρκετά μεγάλη διαφορά, αφού ο Κάτσε ζητάει 120.000 ευρώ, ενώ η διοίκηση του «Δικεφάλου του Βορρά» προσφέρει κατά τι λιγότερα.

Ο μάνατζερ Νίκος Λυμπερόπουλος βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη και είχε επαφές με Βρύζα και Γεωργιάδη από τις οποίες προκύπτει αισιοδοξία πως παρά τις διαφορές, η υπόθεση θα κλείσει θετικά.

Σε αυτό συνηγορεί και το γεγονός πως ακόμη και οι άνθρωποι του περιβάλλοντος του «μικρού» δείχνουν μια προτίμηση προς την κατεύθυνση της ανανέωσης.

Ορισμένοι μάλιστα υποστηρίζουν πως ήδη έχει επέλθει προφορική συμφωνία των δύο πλευρών και το μόνο που απομένει είναι να πέσουν οι υπογραφές, κάτι που αναμένεται να συμβεί τις επόμενες ημέρες.

*** Ο Ζήσης Βρύζας, εν γνώσει του Ιβάν Σαββίδη, θα συναντηθεί σήμερα στη Νιόν με τον πρόεδρο της ΟΥΕΦΑ, Μισέλ Πλατινί. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα βρεθεί στην έδρα της UEFA προκειμένου να αναλύσει την αλλαγή πλεύσης που συνέβη στην ομάδα μετά την ανάληψη τού πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών από τον ομογενή επιχειρηματία, στα μέσα τού περασμένου Αυγούστου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x