Euro

Ποιος θα βάλει περισσότερα… (video)

Σε διαγωνισμό σκοραρίσματος του επιθετικού της διδύμου εξελίχθηκε το παιχνίδι της Αγγλίας με το Σαν Μαρίνο. Ο Ρούνεϊ λοιπόν έβαζε, ο Γουέλμπεκ απαντούσε και μετά τη μεταξύ τους… ισοπαλία στα δυο γκολ, τα «λιοντάρια» έφτασαν στο άνετο 5-0 επί του αδύναμου αντιπάλου τους.

Σε διαγωνισμό σκοραρίσματος του επιθετικού της διδύμου εξελίχθηκε το παιχνίδι της Αγγλίας με το Σαν Μαρίνο.

Ο Ρούνεϊ λοιπόν έβαζε, ο Γουέλμπεκ απαντούσε και μετά τη μεταξύ τους… ισοπαλία στα δυο γκολ, τα «λιοντάρια» έφτασαν στο άνετο 5-0 επί του αδύναμου αντιπάλου τους.

Μετά τον πόντο που εκείνοι κατάφεραν να αποσπάσουν την περασμένη αγωνιστική από την Ουκρανία, οι Άγγλοι δεν είχαν περιθώρια για αστεία με το Σαν Μαρίνο. Κι έστω κι αν άργησαν κάπως, το καθάρισαν σε δυο διαβολεμένα τρίλεπτα από δυο… «κόκκινους διαβόλους».

Στο 35’ λοιπόν, ο Ρούνεϊ άνοιξε το σκορ από τη βούλα και στο 37’ ο Γουέλμπεκ (με υπέροχο τακουνάκι) τελείωσε τη σεμνή τελετή. Κι αφού ο αρχηγός σήμερα έγινε στο 70’ ο πέμπτος σκόρερ στην ιστορία της εθνικής Αγγλίας (με 31 γκολ), ο συμπαίκτης του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ «απάντησε» ξανά στο 72’. Όλα αυτά πριν ο Τσάμπερλεϊν βάλει το «κερασάκι» στο 77’ και φέρει τα «λιοντάρια», έστω και με παιχνίδι περισσότερο, στην πρώτη θέση του 8ου ομίλου.

Αντίθετα, μακριά απ' αυτήν έμεινε η Ουκρανία, η οποία δεν μπόρεσε νωρίτερα ν' αποσπάσει κάτι παραπάνω από το 0-0 στην έδρα της Μολδαβίας.


?? - ? footyroom.com από footyroom


Τα σημερινά παιχνίδια του 8ου ομίλου

Μολδαβία-Ουκρανία 0-0

Αγγλία-Σαν Μαρίνο 5-0
(35’ πεν., 70’ Ρούνεϊ, 37’, 72’ Γουέλμπεκ, 77’ Τσάμπερλεϊν)

Η βαθμολογία

1. Αγγλία 7 (11-1) -3 αγ.
2. Μαυροβούνιο 4 (8-2) -2 αγ.
3. Πολωνία 4 (4-2) -2 αγ.
4. Ουκρανία 2 (1-1) -2 αγ.
5. Μολδαβία 1 (0-7) -3 αγ.
6. Σαν Μαρίνο 0 (0-6) -2 αγ.

Η επόμενη αγωνιστική (4η)

Σαν Μαρίνο-Μολδαβία (21:30)
Πολωνία-Αγγλία (22:00)
Ουκρανία-Μαυροβούνιο (22:00)

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x