Euroleague

«Πάτησε» Ισπανία ο Παναθηναϊκός

Στη Μαδρίτη αφίχθη η αποστολή του Παναθηναϊκού για την πρεμιέρα του «τριφυλλιού» στην Ευρωλίγκα κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης την Παρασκευή (12/10, 22:30). Οι «πράσινοι» έφτασαν στην Ισπανία χωρίς προβλήματα, με μοναδικό απόντα τον Στεφάν Λάσμε, ο οποίος κρίθηκε ανέτοιμος για να βοηθήσει στην παρούσα φάση.

Στη Μαδρίτη αφίχθη η αποστολή του Παναθηναϊκού για την πρεμιέρα του «τριφυλλιού» στην Ευρωλίγκα κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης την Παρασκευή (12/10, 22:30).

Οι «πράσινοι» έφτασαν στην Ισπανία χωρίς προβλήματα, με μοναδικό απόντα τον Στεφάν Λάσμε, ο οποίος κρίθηκε ανέτοιμος για να βοηθήσει στην παρούσα φάση.

Το «τριφύλλι» βρίσκεται επί ισπανικού εδάφους από το βράδυ της Πέμπτης και μπαίνει σε ρυθμούς Ευρωλίγκας. Η ομάδα δεν θα προπονηθεί σήμερα στη Μαδρίτη, καθώς το τεχνικό τιμ δεν θέλει να επιβαρύνει περαιτέρω τους παίκτες, οι οποίοι -έτσι κι αλλιώς- πριν την αναχώρησή τους από την Ελλάδα είχαν «βγάλει» κανονικά πρόγραμμα.

Η μοναδική απώλεια για τον Αργύρη Πεδουλάκη είναι ο Γκαμπονέζος πάουερ φόργουορντ, Στεφάν Λάσμε καθώς αποκτήθηκε πριν λίγες μέρες και δεν είναι σε θέση να προσφέρει τόσο άμεσα τις υπηρεσίες του. Κατά τα άλλα, ο Παναθηναϊκός είναι πλήρης και έτοιμος για την πρεμιέρα του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x