Δελτία Τύπου

Χέρι-χέρι οι διεκδικητές των τίτλων

Στην πρώτη κατηγορία σκόνταψαν οι συγκάτοικοι της κορυφής Cobra-Class (1-1) και Παγκρήτιος-Νίκαια (2-2) και αναζωπυρώθηκε το ενδιαφέρον με τον Μαύρο Αετό να πλησιάζει στον ένα βαθμό ενώ το σκορ της ημέρας σημειώθηκε στον αγώνα Ελαφάκια-Δυναμό Ν. Σμύρνης (7-2) και τέλος ο Πανελλήνιος νίκησε την κυπελλούχο Δόξα Ν. Σμύρνης με σκορ 4-1 σε ένα πολύ καλό παιχνίδι.

Στην πρώτη κατηγορία σκόνταψαν οι συγκάτοικοι της κορυφής Cobra-Class (1-1) και Παγκρήτιος-Νίκαια (2-2) και αναζωπυρώθηκε το ενδιαφέρον με τον Μαύρο Αετό να πλησιάζει στον ένα βαθμό ενώ το σκορ της ημέρας σημειώθηκε στον αγώνα Ελαφάκια-Δυναμό Ν. Σμύρνης (7-2) και τέλος ο Πανελλήνιος νίκησε την κυπελλούχο Δόξα Ν. Σμύρνης με σκορ 4-1 σε ένα πολύ καλό παιχνίδι που καλύφθηκε και μπορείτε να δείτε τις καλύτερες στιγμές του στο Anexartito.gr.

Στη Β' κατηγορία η Αθηνά βρίσκεται μόνη πρώτη με τον Διόνυσο να ακολουθεί που ήρθε αντιμέτωπος με την ήττα στο πρώτο ημίχρονο χάνοντας με 2-0 και τελικά πέτυχε ένα θρίαμβο με 2-5 επί της Nova Roma.

Επέστρεψε στις νίκες το Friend ’s Club με ευρύ σκορ 7-2 επί της Βάρκιζας. Επίσης ευρύ σκορ πέτυχε και ο Αστέρας Λευκών Πάρου επί του Κενταύρου με 6-1.

Στην τρίτη κατηγορία οι πρωτοπόροι Sierra Μαέστρα και Αδέσποτοι συνέχισαν με νίκες και συγκατοικούν στην πρώτη θέση με απόλυτη ισοβαθμία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x