Euro 2024

Πειραματίστηκε ο Σάντος

Στο σύστημα 4-4-2 φαίνεται ότι καταλήγει ο Φερνάντο Σάντος για το προσεχές παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδας με την Βοσνία, στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός έκανε κάποιες δοκιμές στη σημερινή (10/10) προπόνηση και υπάρχουν δύο ερωτηματικά για το αρχικό σχήμα, σύμφωνα με όσα έδειξε κατά τη διάρκεια οικογενειακού διπλού. Μία θέση στα χαφ και μία στην επίθεση προβληματίζουν τον Πορτογάλο.

Στο σύστημα 4-4-2 φαίνεται ότι καταλήγει ο Φερνάντο Σάντος για το προσεχές παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδας με την Βοσνία, στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός έκανε κάποιες δοκιμές στη σημερινή (10/10) προπόνηση της «γαλανόλευκης» και υπάρχουν δύο ερωτηματικά για το αρχικό σχήμα, σύμφωνα με όσα έδειξε κατά τη διάρκεια οικογενειακού διπλού.

Αυτά αφορούν μία θέση στα χαφ και μία στην επίθεση, αφού έκανε αλλαγές ο 58χρονος προπονητής κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης άσκησης.

Η πρωινή προπόνηση ήταν διάρκειας μιάμισης ώρας και ο Πορτογάλος αφιέρωσε αρκετό χρόνο στο δίτερμα, το οποίο χωρίστηκε σε δύο ημίχρονα.

Κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Καρνέζης, ο οποίος μπροστά του είχε τους Σπυρόπουλο, Τοροσίδη (σήμερα προπονήθηκε κανονικά), Μαλεζά και Παπασταθόπουλο.

Στη μεσαία γραμμή έπαιξε η τετράδα Φορτούνης, Μανιάτης και εσωτερικοί χαφ ήταν ο Τζιόλης με τον Κατσουράνη. Στην επίθεση έπαιξαν ο Σαμαράς με τον Γκέκα.

Στο β’ μέρος της άσκησης ο Σάντος έκανε δύο αλλαγές, περνώντας τον Νίνη στη θέση του Μανιάτη και τον Σαλπιγγίδη αντί του Σαμαρά. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ενδεχόμενο να ξεκινήσει ο Καραγκούνης κόντρα στους Βόσνιους.

Εν τω μεταξύ, στην απογευματινή (17:30) προπόνηση θα επισκεφτεί τους διεθνείς ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής, συνοδευόμενος από τον Σοφοκλή Πιλάβιο.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x