Stoiximan Super League

Αδιεξόδων συνέχεια για τον Άρη

Συνεχίζεται η αναζήτηση προπονητή στον Άρη, με τη διοικούσα επιτροπή να μην μπορεί να καταλήξει στον αντικαταστάτη του Μάκη Κατσαβάκη και να δίνει επ΄αόριστον εντολή στο δίδυμο Πασσιαλή-Μπουγιουκλή. Στο μεταξύ κανένα νέο δεν προέκυψε για το σχηματισμό διοίκησης Πρωτοδικείου από τη συνεδρίαση της ΚΜΑ, την ώρα που η ομάδα «καίγεται» να τρέξει το θέμα της υπαγωγής στο άρθρο 99.

Συνεχίζεται η αναζήτηση προπονητή στον Άρη, με τη διοικούσα επιτροπή να μην μπορεί να καταλήξει στον αντικαταστάτη του Μάκη Κατσαβάκη και να δίνει επ΄αόριστον εντολή στο δίδυμο Πασσιαλή-Μπουγιουκλή.

Στο μεταξύ κανένα νέο δεν προέκυψε για το σχηματισμό διοίκησης Πρωτοδικείου από τη συνεδρίαση της ΚΜΑ, την ώρα που η ομάδα «καίγεται» να τρέξει το θέμα της υπαγωγής στο άρθρο 99.

Η εντός έδρας ήττα από τον Πλατανιά αποκάλυψε με τον πιο εμφατικό τρόπο τις διασπαστικές τάσεις που υπάρχουν στους κόλπους της διοικούσας επιτροπής του Άρη, καθώς η δυσαρέσκεια που εκφράστηκε από την εξέδρα προς το πρόσωπο του Αντώνη Ζαμπέτα είχε ως συνέπεια να εκφραστούν τάσεις αποχώρησης από κάποια μέλη.

Ο ίδιος ο Ζαμπέτας μάλιστα επιθυμεί να βρεθεί τρόπος παραχώρησης του δικαιώματος υπογραφής σε άλλο πρόσωπο.

Από κει και πέρα αναμένεται ακόμα η απάντηση των Λαμπριάκου, Κατσιαούνη και Στεφανίδη για το αν θα συμμετάσχουν στη διοίκηση Πρωτοδικείου που γίνεται προσπάθεια να σχηματιστεί.

Η απόφαση τους αναμένεται να ληφθεί μέχρι το τέλος της βδομάδας, όταν οι τρεις άντρες θα έχουν ολοκληρώσει τις διερευνητικές επαφές που θεωρούν απαραίτητες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x