Euro

Δεν προπονήθηκε ο Ρονάλντο

Χωρίς τη συμμετοχή του Κριστιάνο Ρονάλντο και του Πέπε πραγματοποιήθηκε η σημερινή (09/10) προπόνηση της εθνικής Πορτογαλίας εν όψει του αγώνα (12/10) με την Ρωσία στη Μόσχα, στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ. Οι δύο παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης έκαναν το καθιερωμένο ζέσταμα και στη συνέχεια πήγαν στο γυμναστήριο, αφού ο πρώτος έχει πρόβλημα στο αριστερό ώμο και ο δεύτερος έχει χτυπήσει στον αριστερό μηρό.

Χωρίς τη συμμετοχή του Κριστιάνο Ρονάλντο και του Πέπε πραγματοποιήθηκε η σημερινή (09/10) προπόνηση της εθνικής Πορτογαλίας εν όψει του αγώνα (12/10) με την Ρωσία στη Μόσχα, στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ.

Οι δύο παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης έκαναν το καθιερωμένο ζέσταμα και στη συνέχεια πήγαν στο γυμναστήριο, αφού ο πρώτος έχει πρόβλημα στο αριστερό ώμο και ο δεύτερος έχει χτυπήσει στον αριστερό μηρό.

Εκτός των δύο ποδοσφαιριστών των «μερένχες», ο Πάουλο Μπέντο δεν είδε τον Ζοάο Περέιρα να προπονείται με τους υπόλοιπους που έχουν κληθεί στην αποστολή για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x